Βασίλης Κουτσιανικούλης : Στόχος της Δόξας η πρώτη εξάδα |Η Κρήτη είναι το δεύτερο μου σπίτι

Στην Dramasport μίλησε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Δόξας Δράμας, Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που είναι από τα ηχηρά ονόματα στο ρόστερ των Μαυραετών μίλησε για την πορεία της Δόξας Δράμας και για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας. Μίλησε για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του στόχους με την φανέλα της ομάδας. Επίσης μίλησε για το πώς έζησε όλη αυτή την κατάσταση με την διακοπή που υπήρχε και ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να φορέσει την φανέλα των Μαυραετών, τέλος έκανε μια ανασκόπηση στο παρελθόν και για την μέχρι τώρα καριέρα του, αναλυτικά τα όσα είπε:

Ερ:  Πώς βλέπεις την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και αν θεωρείς ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη εξάδα και γιατί όχι κάτι παραπάνω;

Νομίζω ότι δεν ξεκινήσαμε με τον ιδανικό τρόπο γιατί η ομάδα είχε απουσίες λόγο τραυματισμών…σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της και έτσι ο αρχικός στόχος μας που είναι η 6αδα να μπορέσουμε να τον πετύχουμε, για κάτι άλλο φέτος δεν νομίζω να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε!

Ερ: Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με την φανέλα των Μαυραετων;

Ο στόχος μου με την ομάδα της Δόξας είναι φέτος να πιάσουμε την 6αδα που συμφωνήσαμε στην αρχή και του χρόνου να διεκδικήσουμε και την άνοδο!

Ερ: Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να αποδέκτης την πρόταση της Δόξας Δράμας;

Ο κυριότερος λόγος ήταν ότι αγωνιζότανε στην Super League  2, είχα και πιο παλιά το ενδιαφέρον της ομάδας αλλά δεν έτυχε να συνεργαστούμε!

Ερ: Κατά την διάρκεια της δεύτερης καραντίνας και την διακοπή των προπονήσεων και  την αναστολή του πρωταθλήματος σκέφτηκες να ψάξεις κάποια ομάδα στο εξωτερικό;

Το μοναδικό εξωτερικό που κοίταξα να πω την αλήθεια ήταν η Κύπρος…μίλησα και με πρώτη κατηγορία αλλά και με δεύτερη αλλά το οικονομικό κομμάτι ήταν και στις 2 περιπτώσεις που δεν έκανα την κίνηση για να πάω….

Ερ:  Ήσουν από τα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου που περίμενε ο κόσμος να κάνεις μια λαμπρή καριέρα, είσαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία σου; Τι θα άλλαζες άμα γυρνούσες τον χρόνο πίσω;

Από την πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο είμαι ναι ευχαριστημένος…την πορεία την συγκεκριμένη αν έκανα άλλες επιλογές ίσως να ήταν και διαφορετικές…είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα στον ΠΑΟΚ σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας.,το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν η επιλογή ως προς ομάδα…δεν θα επέλεγα να πάω κάπου στην Ελλάδα αλλά μόνο στο εξωτερικό!!!

Ερ: Έχεις αγωνιστεί δύο φορές στον ΟΦΗ και μια στο Εργοτέλη, τι είναι αυτές οι δύο ομάδες για εσένα και τι αισθήματα τρέφεις για την Κρήτη;

Αρχικά η Κρήτη είναι το δεύτερο μου σπίτι… πλέον έχω τους κουμπάρους μου εκεί, αυτοί δηλαδή  με πάντρεψαν..όποτε καταλαβαίνετε τι σημαίνει Κρήτη για έμενα. Ο Εργοτελης είναι η πρώτη μου επαγγελματική  ομάδα που με τσίμπησε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι η ομάδα που αναδείχθηκα και πήρα μια σπουδαία μεταγραφή…στον ΟΦΗ πέρασα μια 5ετια με 2 διαφορετικά τελείως πρόσωπα….στην πρώτη μου θητεία η ομάδα ήταν Α εθνική όπου είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα και έτσι την τρίτη χρόνια στα μισά περίπου βγήκε από το πρωτάθλημα…η δεύτερη θητεία μου η ομάδα αγωνιζόταν στην Β εθνική όπου ο στόχος της ήταν η άνοδος και έτσι το πετύχαμε σαν πρωταθλητές!!!όποτε και από τις 2 ομάδες έχω παρά πολλά θετικά συναισθήματα!

Ερ: Πώς βλέπεις την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τι μήνυμα θες να στείλεις στους συναδέλφους σου στις μικρότερες κατηγορίες που ακόμα δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα;

 Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο!!αν εξαιρέσεις λίγο την πρώτη κατηγορία οι υπόλοιπες είναι ένα μαύρο χαλί…είτε σε θέματα οργάνωσης είτε σε θέματα οικονομικά….το μοναδικό μήνυμα που μπορώ να στείλω είναι ίσως να μπορέσουν να κάνουν υπομονή…αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της…!

Ερ: Γνωρίζω ότι έχεις έναν γιο, θα ήθελες να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, θα τον ενθάρρυνες γιατί;

Ναι μέχρι στιγμής έχω έναν γιο 3 χρονών!!θα ακολουθήσω την ιδία τακτική με τον δικό μου πατέρα που με άφησε να επιλέξω, να κάνω αυτό που αγαπώ άσχετα αν ήμουν μόνο 6 χρονών…ότι και να επιλέξει να κάνει θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις γιατί το ίδιο έκανε και ο δικός μου για έμενα!!!

Ερ: Τι έχεις να πεις σε έναν νεαρό παίκτη που έχει ως σκοπό να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο;

Θέλει πολλές ώρες δουλειάς στο γήπεδο και σε προσωπικές προπονήσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν γιατί η προπόνηση της ομάδας δεν είναι ποτέ αρκετή!!και να θυμάται κάτι…η ζωή ενός ποδοσφαιριστή είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που θα κάνουν οι φίλοι του!!!αν το καταλάβει αυτό θα πάει μπροστά!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *