Χατζησαρόγλου: Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Ζαγοράκη – Δύσκολο να συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα

To μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργος Χατζησαρόγλου, μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη, για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ζαγοράκη και το τι θα γίνει με τα τοπικά πρωταθλήματα.

Μεταξύ άλλων είπε:

 Για την πρώτη συνεδρίαση της ΕΕ υπό τον Ζαγοράκη:

«Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε μια άνεση, λες και το κάνει χρόνια. Αλλά έχει εμπειρία ως παράγοντας. Αρχικά μας καλωσόρισε και αμέσως μας είπε τις απόψεις του και τις ιδέες του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εμείς που είμαστε πρόεδροι Ενώσεων, μας εξέπληξε ευχάριστα. Για πάνω από μια δεκαετία έχουν οι Ενώσεις να επιχορηγηθούν, και μας είπε πως έχει πλάνο για χρηματοδότηση. Μας παρουσίασε ένα πρόγραμμα για την οικονομική ενίσχυση των Ενώσεων, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα περισσότερα. Μας είπε ότι μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, θέλει να κάνει περιοδεία και συναντήσει όλους του προέδρους των Ενώσεων».

Για τα τοπικά πρωταθλήματα:

«Ο Κουπτσίδης της ΕΠΣ Γρεβενών έκανε μια πρόταση, την οποία την αποδεχτήκαμε όλοι. Μέχρι την Παρασκευή θα ζητήσουμε να μας απαντήσουν από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, τι σκέφτονται για τα τοπικά πρωταθλήματα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα. Είμαστε σε επικοινωνία με την Επιτροπή και περιμένουμε μια απάντηση, γιατί έχουμε υπερβεί τα όριά μας».

Για το τι θα γίνει αν δεν συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα:

«Αν δεν συνεχιστούν τα τοπικά πρωταθλήματα, θα υλοποιηθεί το πλάνο της UEFA για τη Γ’ Εθνική, για να μειωθούν οι ομάδες. Θα υποβιβαστούν από τη Γ’ Εθνική όσες ομάδες προβλέπεται από την προκήρυξη και δεν θα προβιβαστεί κανείς. Επειδή οι εξελίξεις της πανδημίας μας κυνηγούν, εγώ αυτό βλέπω να γίνεται».

Πηγή: ΕΡΤ Σερρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *