Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας 1-0 (Ημίχρονο)

Πίσω στο σκορ βρίσκει  την Δόξα μετά το τελευταίο σφύριγμα κ. Μαλανδρή για το πρώτο μέρος. Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη είναι ανταγωνιστική έχει ευκαιρίες στην αναμέτρηση, όμως σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι βρίσκεται πίσω στο σκορ, με γκολ του Κλάουζ Αθανασιάδη στο 29ο λεπτό με κοντινό σουτ.

Αναλυτικά οι Φάσεις :

3′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Απόλλων με κεφαλιά του Γιάκου, σε κόρνερ έδιωξε ο Στεφανάκος

7′ Δεύτερο σουτ με τον Μπαλογιάννη, αποτελεσματικός και πάλι ο Στεφανάκος.

9′ Απειλεί η Δόξα με ένα μακρινό σουτ το οποίο εξουδετερώνει ο Γλύκος.

12′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους Μαυραετούς που θύμισε το 2ο γκολ του Μαυριά στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Διαγόρα! Συγκεκριμένα, ο Κουτσιανικούλης έβγαλε στα αριστερά για τον Παπαργυρίου και αυτός σέντραρε με την μία, με τον Μαυριά να εκτελεί στην κίνηση και η μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δεκί δοκάρι!

28′ Ένα χλιαρό σουτ του Μαρινάκη, πολύ εύκολα θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.

29′ ΓΚΟΛ! Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας 1-0. Ο Γιάκος υποδέχθηκε μία συρτή σέντρα από τα δεξιά, πλάσαρε με την μία όμως ο Στεφανάκος απέκρουσε και έπειτα ο Αθανασιάδης σε σχεδόν κενή εστία άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους!

36′ Ωραίο σουτ απο τα 25 μέτρα με το εξωτερικό(!) από τον Χάμοντ, λίγο άουτ.

42′ Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Απόλλων, με τον Στεφανάκο να εξουδετερώνει το αρχικό σουτ και στην συνέχεια να αστοχεί από κοντά ο Αθανασιάδης!

43′ Στο “καπάκι” και άλλη ευκαιρία από τους γηπεδούχους με τον Μπαλογιάννη να εκτελεί έξω από την μεγάλη περιοχή και την μπάλα να “γλύφει” το δοκάρι.

2 σκέψεις σχετικά με το “Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας 1-0 (Ημίχρονο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *