ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ (0-2) – ΚΕΡΔΟΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Κ19

Θετικό πρόσημο μπήκε στο σημερινό φιλικό της Δόξας Δράμας, που κέρδισε 2-0 στο Καλαμπάκι την τοπική ομάδα, με μια “μεικτή” σύνθεση κατά βάση νεαρών παικτών και με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά, μαζί με παίκτες της Κ19 του Λευτέρη Ροδίτη (διψήφιος ο αριθμός σήμερα), ορισμένοι εκ των οποίων έπαιξαν πρώτη φορά με τους “μεγάλους”.

Ένα φιλικό ανάλογης φιλοσοφίας και προσανατολισμού με τα προηγούμενα με Προσοτσάνη και Βύρωνα Καβάλας, ώστε να κρατηθεί “ζεστό” όλο το έμψυχο δυναμικό και να αξιολογηθεί.

Αρκετοί παίκτες που “τραβούν κουπί” περισσότερο ως τώρα έμειναν εκτός και θα αγωνιστούν στην αυριανή δυνατή “πρόβα” πρωταθλήματος, με τον Ηρακλή στη Μηχανιώνα (17.00).

Για τους “Μαυραετούς” άνοιξε το σκορ στο 32΄ με κοντινό πλασέ ο Στέφανος Χατζηκυριάκου, ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 54΄ με ωραίο τελείωμα ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Ευκαιρίες έχασαν και οι Χατζηκυριάκου (δυο), Μπαβέλης (κεφαλιά) και Ντάρνλεϊ (στο φινάλε αστόχησε από κοντά).

Για τους “κιτρινόμαυρους” απείλησαν οι Μαυροβασίλης και Αγγελόπουλος στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε σημαντικά, εξαιτίας των πολλών αλλαγών, τόσο από τον Μάκη Κατσαβάκη για την ομάδα μας, όσο και από τον Λάζαρο Μουρατίδη για τους γηπεδούχους.

Το εκτεταμένο ροτέισον έφερε “επί σκηνής”, να αγωνίζονται με τη Δόξα, αρκετοί νεαροί της Κ19, όπως ο γκολκίπερ Μπεζυρτζής (σε όλο το δεύτερο μέρος) και οι Σουβλέρης, Ουρσούζης, Προκοπίου, όλοι “πρωτοεμφανιζόμενοι” έστω και σε φιλικό επίπεδο, αλλά και άλλοι παίκτες που θα ενισχύσουν φέτος τους Νέους και ήδη έχουν πάρει ξανά ευκαιρίες στην ανδρική ομάδα (θα είναι και στα δυο τμήματα).

Όπως οι Αλμανίδης και Μπερμπερίδης, που αγωνίστηκαν σε τρίτο φιλικό, αλλά πρώτοι φορά βασικοί.

Κάτι που αναμφίβολα συνιστά κέρδος, αφού προσαρμόζονται σε πιο υψηλά στάνταρ και πιο απαιτητικά δεδομένα και άκρως ανταγωνιστικά πρότυπα, με πολύτιμες εμπειρίες, “οσμή” επαγγελματικού ποδοσφαίρου και φυσικά εμβάθυνση ποδοσφαιρικών οριζόντων και συνεπακόλουθα τόνωση-ανάδειξη του αγωνιστικού “βάθους” στο ρόστερ.

“ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΙΑ”

Μετά το φιλικό, ο Μάκης Κατσαβάκης ανέφερε σε δηλώσεις του: “Συναντήσαμε ίσως την πιο αδύναμη ομάδα, σε σχέση με τα προηγούμενα αντίστοιχης φιλοσοφίας παιχνίδια, με Προσοτσάνη και Βύρωνα Καβάλας. Όπως έχουμε πει, δε μας νοιάζει τόσο η νίκη ή η ήττα. Προέχει να γνωρίζουμε καλύτερα όλα τα παιδιά και να παίρνουν εμπειρίες. Να δουμε ποιοι μπορούν να επωμιστούν και να σηκώσουν τα φορτία της πρώτης ομάδας, είναι ένα προστάδιο για να αποκτήσουμε ξεκάθαρη εικόνα”.

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ: Τάφα, Δεμενελούδης, Κλόγκερι, Λεονταρίδης, Διαμαντής, Αγγελόπουλος, Καπτέλι, Μαυροβασίλης, Δημητρίου, Ελευθεριάδης, Λαζαρίδης. Έπαιξαν και οι Σαββίδης, Σεραφειμίδης, Καράνταης, Στρατηγέλης, Τζιβανάκης, Τότκας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Καραγιαννίδης, Τάσιος, Μπερμπερίδης, Μπαβέλης, Ρεμπετσιώτης, Πάγκος, Οικονομίδης, Αλμανίδης, Ιορδανίδης, Κυριακίδης, Χατζηκυριάκου. Έπαιξαν και οι Μπεζυρτζής, Παπαϊωάννου, Σουβλέρης, Μουτζούρης, Προκοπίου, Ρούτσης, Μπερικάκης, Κοντογιαννόπουλος, Ντάρνλεϊ, Γεωργηεφέντης και Ουρσούζης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *