Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας 1-0 : Άδικη ήττα για τους Μαυραετούς με καλή εμφάνιση

Δεν τα κατάφερε η Δόξα Δράμας στον αγώνα που τελείωσε πριν από λίγο στην Λάρισα απέναντι στον τοπικό Απόλλων. Η ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη ήταν ανταγωνιστική και μπορούσε να φύγει από την Λάρισα έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας  καθώς είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει ένα τέρμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Απόλλων Λάρισας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Γιάκο και τον Μπαλογιάννη, με τον Στεφανάκο να λέει όχι και στις δύο αυτές απειλές, στο 3’ και 7’ αντίστοιχα.

Στην συνέχεια η Δόξα ισορρόπησε και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μαυρία χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τον Γλύκο.

Στο 29’ μετά από ένα λάθος στον χώρο του κέντρου η  μπάλα έφτασε στον Γιάκο με τον Στεφανάκο να λέει όχι και στην επαναφορά ο Αθανασιάδης να κάνει το 1-0.

Στο 37’ η Δόξα απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Χάμοντ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Λίγο πρίν τελειώσει το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές να διπλασιάσουν τα τέρμα τους.

 Αρχικά στο 42’ ο Αθανασιάδης αστόχησε και στο 43’ σε ένα μακρινό σουτ του Μπαλογιάννη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι καλύτερα και στο 50’ είχαν σπουδαία ευκαιρία με τον Αθανασιάση με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω. Στην συνέχεια η Δόξα πίεσε έψαξε το γκολ της ισοφάρισης με τον Απόλλων να κλείνει καλά τους χώρους στην άμυνα, με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι Φάσεις :

3′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Απόλλων με κεφαλιά του Γιάκου, σε κόρνερ έδιωξε ο Στεφανάκος

7′ Δεύτερο σουτ με τον Μπαλογιάννη, αποτελεσματικός και πάλι ο Στεφανάκος.

9′ Απειλεί η Δόξα με ένα μακρινό σουτ το οποίο εξουδετερώνει ο Γλύκος.

12′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους Μαυραετούς που θύμισε το 2ο γκολ του Μαυριά στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Διαγόρα! Συγκεκριμένα, ο Κουτσιανικούλης έβγαλε στα αριστερά για τον Παπαργυρίου και αυτός σέντραρε με την μία, με τον Μαυριά να εκτελεί στην κίνηση και η μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δεκί δοκάρι!

28′ Ένα χλιαρό σουτ του Μαρινάκη, πολύ εύκολα θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.

29′ ΓΚΟΛ! Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας 1-0. Ο Γιάκος υποδέχθηκε μία συρτή σέντρα από τα δεξιά, πλάσαρε με την μία όμως ο Στεφανάκος απέκρουσε και έπειτα ο Αθανασιάδης σε σχεδόν κενή εστία άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους!

36′ Ωραίο σουτ απο τα 25 μέτρα με το εξωτερικό(!) από τον Χάμοντ, λίγο άουτ.

42′ Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Απόλλων, με τον Στεφανάκο να εξουδετερώνει το αρχικό σουτ και στην συνέχεια να αστοχεί από κοντά ο Αθανασιάδης!

43′ Στο “καπάκι” και άλλη ευκαιρία από τους γηπεδούχους με τον Μπαλογιάννη να εκτελεί έξω από την μεγάλη περιοχή και την μπάλα να “γλύφει” το δοκάρι.

50′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασιάδη ο οποίος δεν πρόλαβε να βρει γεμάτα την μπάλα και να κάνει το 2-0.

65′ Ένα μέτρο έξω από την μεγάλη περιοχή κερδίζει φάουλ ο Κουτσιανικούλης. Το φάουλ εκτέλεσε ο Μαυριάς με πολύ δύναμη, με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε ο Γλύκος.

75′ Φάση μετά από αρκετή ώρα, ο Μόρας έπιασε μια κεφαλιά αλλά ο Στεφανάκος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

81′ Ο Αθανασιάδης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Δόξας όμως το σουτ του ήταν πολύ αδύναμο.

84′ Εξαιρετική προσπάθεια του Βάντερσον ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του ήταν άστοχο.

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Γλύκος, Μόρας, Σκούπρα, Χατζής, Καρρίκι, Γιάκος, Ντα Κάμπο, Μπάμπης, Μπαλογιάννης, Αθανασιάδης, Καμπέρης.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Πινδώνης, Μαρινάκης, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Χάμοντ, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Νασιμέντο, Μπαράνκο.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Βάντερσο, Σαμπανίδης, Φυτόπουλος, Νιολάκης, Μπελεβώνης

Διατητής: Μέγας (Πιερίας)

Α’ Βοηθός: Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

Β’ Βοηθός: Μανάσης (Τρικάλων)

4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Παρατηρητής: Καρακελίδης (Πέλλας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *