Με στόχο τη νίκη δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Διομήδη Άργους ο Bianco Monte Δράμα 1986.

Αναχωρεί την Παρασκευή στις 11:00 η εικοσαμελής αποστολή του Bianco Monte Δράμα 1986 για το Άργος όπου το Σάββατο στις 16:00 στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου θα αντιμετωπίσει τον Διομήδη Άργους. Η Δραμινή ομάδα μετά την ήττα από τον Αερωπό θέλει να αντιδράσει και παρά τα προβλήματα τραυματισμών θέλει να δείξει τον καλό της εαυτό και να διεκδικήσει αποτέλεσμα. Οι Αργίτες προέρχονται από εκτός έδρας νίκη στον ΠΑΟΚ με καλή ψυχολογία και σίγουρα οι Δραμινοί έχουν μια  δύσκολη αποστολή. Μωραϊτης (διάστρεμμα) Μπάρμπας (άρρωστος) δεν προπονήθηκαν τις τελευταίες δύο μέρες αλλά αναμένεται να είναι έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου ενώ την Παρασκευή το πρωί θα αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει στο Άργος ο Τουνγκελίδης που είναι τραυματίας τον τελευταίο μήνα.

Ο Προπονητής της ομάδας Σάκης Βαλαβάνης δήλωσε για τον αγώνα: Γνωρίζουμε την δυναμική και το πόσο δυνατός παρουσιάζεται στην έδρα του ο Διομήδης. Επομένως μιλάμε για ένα απαιτητικό παιχνίδι όπου πρέπει να το προσεγγίσουμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη. Ο Διομήδης προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στον ΠΑΟΚ και είναι σε καλή κατάσταση, εμείς αφήνουμε πίσω την ήττα από τον Αερωπό και τις απουσίες μας, κοιτάμε το αύριο και πάμε στο Άργος για θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι μας θα μεταδοθεί απευθείας σε live streaming και το link θα ανακοινωθεί αύριο στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook: Drama 1986 Handball

Την Παρασκευή στην Αθήνα θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση ο Αντώνης Καβάζης ο οποίος πριν 20 ημέρες είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Το Γραφείο Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *