Ξεχωρίζουν στη μεγάλη κατηγορία τα ματς Καλλιφύτου – Νέας Αμισού και Καλαμώνα – Αγίου Αθανασίου

Με την 8η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο στις 15:00 το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του νόμου μας.Μπορεί να μην υπάρχει στο πρόγραμμα το πολύ μεγάλο ντέρμπι, έχει παιχνίδια όμως αμφίρροπα που τα περιμένουμε με πολύ μεγάλη αγωνία.Πάμε να δούμε αναλυτικά τα 7 παιχνίδια της ημέρας τονίζοντας ότι το ρεπό της αυτή την εβδομάδα κάνει η Α.Ε. Καλαμπακίου.

Μακεδονικός Αλιστράτης – Γ.Σ. Προσοτσάνης
Αναμφίβολα το φαβορί της αναμέτρησης σε αυτό το παιχνίδι είναι η πρωτοπόρος με 6 νίκες σε 6 αγώνες ομάδα της Προσοτσάνης, πόσο μάλλον που αντιμετωπίζει την ουραγό Αλιστράτη με την ακριβώς αντίθετη πορεία 6 ήττες σε 6 αγώνες.Πάντως οι γηπεδούχοι στα τελευταία ματς βγάζουν αντίδραση, χάνουν δύσκολα και παλεύουν όλα τα ματς, το ίδιο θα κάνουν και το Σάββατο. 

Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου  – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής.Οι γηπεδούχοι πολύ δυνατοί στο γήπεδο τους με 2 νίκες και 1 ισοπαλία, απέναντι στην καταπληκτική φέτος Νέα Αμισό που είναι στη 2η θέση και έχει μόνο νίκες εκτός έδρας.Από τα καλύτερα ματς της αγωνιστικής.

Δόξα Βώλακα – Φίλιπποι Δοξάτου

Παιχνίδι με φαβορί της γηπεδούχους που έχουν σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.Ποιος μπορεί όμως να υποτιμήσει το φετινό Δοξάτο που παίζει στα ίσια όλα του τα παιχνίδια με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ορφέας Χωριστής – Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου

 Ένα παιχνίδι που μοιάζει πολύ με αυτό του Βώλακα.Έχει ακλόνητο φαβορί τους γηπεδούχους που είναι μαζί με την Προσοτσάνη και οι δύο αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος, απέναντι ομως σε ένα Ακρίτα που έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη με τον Καλαμώνα και πάει χωρίς άγχος με στόχο να κάνει την έκπληξη.

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Α.Ε. Αμπελοκήπων

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που και πέρσι μας χάρισαν δύο πολύ καλές αναμετρήσεις μεταξύ τους.Πιο άνετοι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στον Άγιο Αθανάσιο, βαθμούς παντού ψάχνουν οι Αμπελόκηποι έχοντας μείνει χαμηλά στους 5 βαθμούς αλλά με δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Άρης Καλαμώνα – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 

Πραγματικά ντέρμπι με τα όλα του.Γειτονικόζ γοήτρου και πρεστίζ αλλά πάνω απ’ όλα βαθμολογικό με τον Καλαμώνα να έχει μείνει χαμηλά στους 5 βαθμούς και να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο ο Χρήστος Κιοσσές και τους φιλοξενούμενους με ανεβασμένη ψυχολογία να είναι στους 9 ποντους και να θέλουν αποτέλεσμα για να ανέβουν πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Δόξα Πετρούσας – Α.Ε. Καλή Βρύσης 

Άμεση επιστροφή στις νίκες θέλει η Δόξα Πετρούσας μετά τις δυο σερί ήττες που την “πλήγωσαν” απέναντι στη Καλή Βρύση που προέρχεται από το ρεπό της και έχοντας μείνει τόσο χαμηλά στη βαθμολογία ψάχνει παντού βαθμούς.

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣΓ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ


Δ. Α. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *