Γ. Παυλίδης: “Να καταφέρει ο Πανδραμαϊκός το στόχο που δε πέτυχε πέρυσι – Ο πιο δύσκολος όμιλος”

Στην εκπομπή Primo Secondo” του “City of Primo 106.1” μίλησε ο Γιώργος Παυλίδης, 25χρονος Δραμινός στράικερ του Πανδραμαϊκού, που πέρυσι βγήκε πρώτος σκόρερ στον όμιλο με 12 γκολ και φέτος άρχισε επίσης “ζεστά”. 

Ο Παυλίδης, που παλιότερα έπαιξε σε Ηρακλή και Καβάλα επαγγελματικά, αλλά και ΑΠΕ Λαγκαδά, Ξηροπόταμο, Αετό Οφρυνίου σε εθνικές κατηγορίες, είναι ήδη πρώτος σκόρερ πάλι στον 1ο όμιλο με 5 γκολ (σε 3 αγώνες), με τα δυο χθεσινά τέρματά του στο θρίαμβο με 4-1 με τον Πανθρακικό και το “3/3” για την ομάδα του Πέτρου Στοϊλα. 

Ο έμπειρος φορ, που μίλησε μετά τη νίκη με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου και πριν το χθεσινό τρίποντο, έκανε αναφορά στο καλό ξεκίνημα, το μεγάλο ανταγωνισμό στον όμιλο, τις υψηλές βλέψεις και φέτος για τους Δραμινούς, χαρακτήρισε ατού την παραμονή ενός βασικού “κορμού” από πέρυσι, ενώ στάθηκε και στις δικές του επιδόσεις και προσωπικές φιλοδοξίες, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα πρωταθλητισμού στον κόσμο. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το καλό ξεκίνημα του “Πανδράμ”: “Είμαστε ακόμα στην αρχή, εμείς κάναμε το ρεπό μας, ξεκινήσαμε καλά, αλλά είναι νωρίς. Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι οι τρεις βαθμοί και το μέτρημα θα γίνει στο τέλος, για το πού θα καταλήξει η ομάδα. Στο ρόστερ έγιναν καλές κινήσεις, ήρθαν πολύ έμπειροι ποδοσφαιριστές, που θα μας βοηθήσουν πολύ. Κρατήθηκε ο κορμός στο μεγαλύτερο ποσοστό της ομάδας από πέρυσι, συν τις προσθήκες και με κάποιους νεαρούς που έχουμε, θεωρώ οτι θα έχουμε ένα καλό σύνολο, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Νομίζω οτι η πορεία μας θα εξελιχθεί και θα το εκμεταλλευτούμε μέσα από αυτό το κομμάτι, του κορμού που κρατήσαμε και της εμπειρίας των μεταγραφών που ήρθαν, για ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για τον ανταγωνισμό στον όμιλο και το αν υπάρχουν οι βάσεις για πρωταθλητισμό ξανά, για να έρθει φέτος η υπέρβαση: “Στον 1ο όμιλο υπάρχουν πολύ καλές και ιστορικές ομάδες. Κατά την άποψή μου, θα τον θέσω ως τον πιο δύσκολο από τους πέντε ομίλους της Γ΄ Εθνικής. Θεωρώ οτι θα γίνει πολύ καλό και δυνατό πρωτάθλημα. Τώρα το ποιος θα πάει καλά και το ποιος δε θα μπορέσει να πάρει τα αποτελέσματα, αυτό θα το δούμε στην πορεία. Υπάρχουν ιστορικές ομάδες, όπως η Δόξα, η Καβάλα, ο Αγροτικός, εμείς, εγώ θα βάλω δυο ακόμα ομάδες, το Παραλίμνιο και τον Καμπανιακό, έδειξαν οτι έχουν πολύ καλές ομάδες, καλά ρόστερ και θεωρώ οτι θα πάνε καλά. Οι στόχοι του Πανδραμαϊκού είναι υψηλοί, όπως πέρυσι”.

Για το γεγονός οτι βγήκε πρώτος σκόρερ πέρυσι και αν θα επιδιώξει να το επαναλάβει και φέτος, ως παράπλευρη και προσωπική στόχευση, δεδομένου οτι άρχισε καλά ήδη: “Πέρυσι αν δεν είχα τη βοήθεια των συμπαικτών και των προπονητών μου, όλων, τόσο εγώ, όσο και ο συμπαίκτης μου Γιώργος Μπερούκας, που βγήκε δεύτερος σκόρερ, δε θα είχαμε καταφέρει κάτι. Είναι στόχος που θα προσπαθήσουμε και φέτος να εκπληρώσουμε, εκτός φυσικά των υψηλών στόχων της ομάδας”.

Για το αν είναι μεγάλο όπλο οτι έμεινε και ο βασικός κορμός στους Δραμινούς: “Έτσι ακριβώς, εδώ και 4-5 χρόνια που η ομάδα έχει βγει στη Γ΄ Εθνική έχει κρατήσει τον κορμό, από τα πρώτα χρόνια. Και θεωρώ οτι αυτή είναι η δυναμική, το ατού που τον κρατά ψηλά, γενικότερα στους στόχους και τη συνολική εικόνα της ομάδας. Ο κορμός αυτός, τα παιδιά όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, ξέρει ο ένας τι ζητά από τον άλλο και τι θέλει. Θεωρώ οτι αυτό είναι το δυνατό κομμάτι της ομάδας, που την πηγαίνει κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά”.

Για το μήνυμά του στον κόσμο του Πανδραμαϊκού: “Αν δε μπορέσαμε πέρυσι για διάφορους λόγους να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και την άνοδο, φέτος θα ήθελα να περάσω το μήνυμα, να καταφέρουμε φέτος το στόχο που δε πετύχαμε πέρυσι, με τη βοήθεια του κόσμου εννοείται. Με τη συνολική εικόνα όλης της ομάδας, από διοίκηση, από προπονητές, από παίκτες. Να περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα, που είμαι σίγουρος οτι θα έρθει προς το τέλος της χρονιάς”.

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες του, μετά το πέρασμά του επαγγελματικά από Ηρακλή και Καβάλα, αν θέλει να γυρίσει σε υψηλότερο επίπεδο, είτε μέσω του Πανδραμαϊκού, είτε γενικότερα, ίσως και με άλλη ομάδα: “Θεωρώ οτι δεν υπάρχει κάποιο παράπονο, οι συνθήκες κάποιες φορές σε φέρνουν σε ομάδες Β΄ Εθνικής, άλλες φορές σε Γ΄ Εθνικής. Στόχος είναι να διατηρήσω τον τίτλο της περσινής χρονιάς, αυτό προσπαθώ να καταφέρνω κάθε σεζόν. Βήμα βήμα, με δουλειά εννοείται, όρεξη, υπομονή και διάθεση πετυχαίνεις τους στόχους στη ζωή. Εννοείται μέσα από την ομάδα, να βοηθήσω με τα προσωπικά μου γκολ και να βοηθηθώ. Οι στόχοι όλοι να επιτευχθούν. Θα ήθελα είτε με την ομάδα μου, τον Πανδραμαϊκό, είτε με κάποια άλλη, να αγωνιστώ ξανά σε υψηλότερη κατηγορία. Άλλωστε δε νομίζω να υπάρχει ποδοσφαιριστής που να μη το θέλει, να μην επιδιώκει το συγκεκριμένο πράγμα. Και όταν πήρα τη μεταγραφή στον Ηρακλή, είχα 11 γκολ σε μισό χρόνο, σε 14 ματς στον Αετό Οφρυνίου”.

soccerpractor.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *