Νίκη με ανατροπή για τον Καμπανιακό 2-1 κόντρα στον μαχητικό Νέστο Χρυσούπολης: Κέρδισε η Δόξα, ήττα με 3-1 στη Μηχανιώνα για τον Πανδραμαϊκό

Με την 27η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με την εμβόλιμη αγωνιστική και αρχίζει σιγά – σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Αυτή την αγωνιστική συνολικά είχαμε 18 τέρματα και στα 7 συνολικά παιχνίδια που διεξήχθησαν κέρδισαν 6 γηπεδούχοι, είχαμε μια ισοπαλία και καμία νίκη φιλοξενούμενης ομάδας.

Στη μάχη της κορυφής αγκαλιά με την πρώτη θέση είναι ο Καμπανιακός που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το Νέστο Χρυσούπολης μόλις στο 8’ από γκολ του Ράνου, γύρισε το παιχνίδι και με δύο τέρματα του Νίκου Καθάριου στο 25’ και του Ιγνατίδη στο 61’ έφτασε στην ανατροπή και το τελικό 2-1.

Σταθερά στην 2η θέση η Καβάλα που νίκησε 3-1 τον Ορφέα Ξάνθης με γκολ των Καρακώστα, Ρουμπιέ και Ιορδανίδη με τους φιλοξενούμενους προσωρινά να μειώνουν σε 2-1 με τον Μελισσόπουλο.

Στην 3η θέση ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας που πλήγωσε τον Πανδραμαϊκό και με ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτό τον κέρδισε με σκορ 3-1.

Η δραμινή ομάδα προηγήθηκε με γκολ του Μαχαίρα στο 22’, δέχθηκε όμως τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, στο 80’ από τον Λαγόντζο, στο 88’ από τον Μυλόπουλο και στις καθυστερήσεις με πέναλτι από τον Τσακιρίδη.

Σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι Παραλίμνιο και Πανθρακικός έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Γεωργιάδη στο 54’ και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Βάσκο λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Νίκη στο εξάποντο παραμονής για τον Άρη Αβάτου

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του έκανε ο Άρης Αβάτου κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον Βύρων Καβάλας με γκολ του Τσάπαρη στο 77’.

Αγχωτική και πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε και ο Θερμαϊκός στο γήπεδο του με σκορ 1-0 και γκολ στις καθυστερήσεις με τον ουραγό Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

Τέλος σχεδόν εξασφάλισε την σωτηρία της η Δόξα κερδίζοντας με τρία γκολ στο β’ μέρος την αξιόμαχη Αλεξανδρούπολη.

Στο 47’ ο Σαμπανίδης έκανε το 1-0, για να έρθουν δύο ακόμη γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Ιορδανίδη στο 84’ και τον Μπλιό στις καθυστερήσεις του ματς.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε ο Αγροτικός Αστέρας.

Πιο αναλυτικά τα παιχνίδια και οι σκόρερ των αναμετρήσεων:

Απόλλων Παραλιμνίου – Πανθρακικός 1-1 (54′ Γεωργιάδης / 88′ Βάσκος)

Ποσειδ.Μηχανιώνας – Πανδραμαϊκός 3-1 (80′ Λαγόντζος, 88′ Μυλόπουλος, 90+1′ Τσακιρίδης πεν / 22′ Μαχαίρας)

Θερμαϊκός Θέρμης – Μ.Αλεξ.Ορφανίου 1-0 (90+1′ )

Καβάλα – Ορφέας Ξάνθης 3-1 (8′ Καρακώστας, 33′ Ρουμπιές, 90+5′ Ιορδανίδης / 52′ Μελισσόπουλος)

Καμπανιακός – Νέστος Χρυσούπολης 2-1 (25′ Καθάριος Ν., 61′ Ιγνατίδης / 8′ Ράνος)

Άρης Αβάτου – Βύρων Καβάλας 1-0 (77′ Τσάπαρης)

Δόξα Δράμας – Αλεξανδρούπολη 3-0 (47′ Σαμπανίδης, 84′ Ιορδανίδης, 90+2′ Μπλιος)

Ρεπό : Αγροτικός Αστέρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *