Στον Πανδραμαϊκό ο Σάββας Μουδούρογλου

Ανακοινώθηκε εχθές το βράδυ η απόκτηση του Σάββα Μουδούρογλου απο τον Πανδραμαϊκό, μια μεταγραφή η οποία δίνει ποιότητα στην επίθεση της ομάδας. Ο Σάββας Μουδούρογλου είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Super League με τον Πανθρακικό, ενώ την περσινή χρονιά έκανα την στρατιωτική του θητεία. Δραμινός στην καταγωγή έφυγε σε νεαρή ηλικία από την Δράμα ώστε να κυνηγήσει το όνειρο του, κάνοντας μια αξιοζήλευτη πορεία ποδοσφαιρικά.

Έτσι επιστρέφει στην Δράμα για λογαριασμό του Πανδραμαϊκού σε μια καλή ηλικία ώστε να προσφέρει στην ομάδα και να την βοηθήσει στο να κάνει μια παρόμοια πορεία με την περσινή χρονιά. Επίσης οι πληροφορίες μας λένε οτι ο Πανδραμαϊκος θα κάνει και άλλες προσθήκες οι οποίες θα είναι εξήσου ποιοτικές ώστε να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να εμπλοτήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανδραμαϊκού:

Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο., ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δραμινο ποδοσφαιριστή Σάββα Μουδούρογλου.
Το νέο απόκτημα του συλλόγου μας είναι γεννημένος την 15.12.1991 και αγωνίζεται στην επίθεση.
Έχει αγωνιστεί την περίοδο 2015-2016 στη Super League, όπου σε 12 συμμετοχές με την ομάδα του Πανθρακικού, σημείωσε ένα τέρμα.
Το 2018-2019 αγωνιζόμενος στον Αετό Ορφανού, ήταν 2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 15 τέρματα.
Την περίοδο 2019-2020 αγωνίστηκε με τα χρώματα του ιστορικού Εθνικού Πειραιώς, στην Γ’ Εθνική.
Έχει επίσης αγωνιστεί στο παρελθόν σε Άρη Θεσσαλονίκης U19, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, και Αιολικό.

Η DS εύχεται ότι καλύτερο στον Πανδραμαϊκό και στον φίλο Σάββα μια παραγωγηκή χρονιά με αρκετά γκολ….

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.