ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Δόξα Δράμας 2-5: Θετικό το πρώτο τεστ για τους Μαυραετούς

Θετικό το πρώτο τεστ για τους Μαυραετούς με αντίπαλο τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού εκτός έδρας με 5 τέρματα και με καλά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένα κλειστό παιχνίδι κέντρου στα πρώτα 10’ λεπτά της αναμέτρησης με την Δόξα μετά το πρώτο δεκάλεπτο  να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

Στο 12’ οι Μαυραετοί άνοιξαν το σκορ όταν Φραγκούλης έβγαλε την σέντρα από αριστερά και με πλασέ από το σημείο του πέναλτι ο Βάντερσον έκανε το 0-1 για τους Μαυραετούς.

Στο 20’ ο Κόντος θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Φραγκούλης από δημιουργός θα γίνει αυτή την φορά εκτελεστής και με κεφαλιά θα κάνει το 0-2.

Η Δόξα συνέχισε να έχει τον ρυθμό και στο 30’ ο Φραγκούλης θα βγάλει την σέντρα με τον Βάντερσον να κάνει το πλασέ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 35’ ο Σουμπάκης θα σπάσει την μπάλα στον Τσιμισκίδη με τον επιθετικό των γηπεδούχων να κάνει το σουτ με τον Καράδαη να αποκρούει σωτήρια. Στο 37’ ο Ιορδανίδης 3 λεπτά μετά την είσοδο του και σε αντεπίθεση των Μαυραετών έκανε το 0-3 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη έγινε ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι και στο 53’ η Δόξα θα κερδίσει πέναλτι με τον Χατζηκυριάκου να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 0-4 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 62’ ο Κυριαζής θα κάνει το 0-5 για την Δόξα, από εκεί και πέρα η Ν. Αμισός ανέβασε απόδοση και στο 78’ κέρδισε πέναλτι με τον Παπακωνσταντίνου να κάνει το 1-5 και στο 82’ ο Βιζυηνός θα κάνει το 2-5 το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού : Χατζόπουλος, Κανταρτζής, Γκαμότσος, Βραμέντζαλης, Φερσιζίδης, Σιλλός, Βασιλειάδης, Ζαγιάκου, Τσιμισκίδης, Σουμπάκης, Μυτηλιναίος.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Μιχαηλίδης, Κερεμίδης, Κατσαβουνίδης, Ευαγγελίδης, Χρυσοχοϊδης, Μπλιαζάκης.

Η ομάδα της Δόξας – Χριστίνα Γεωργιάδου

Δόξα Δράμας: Καράδαης, Παπαϊωαννου, Μερτσιάν, Μπλιος, Φραγκούλης, Τζελίδης, Καζατζίδης, Κόντος, Παπαδόπουλος, Βάρντεσον, Κατσαμάγκας.

Αγωνήστκαν επίσης οι: Τενεκές, Χατζηκούρτης, Ιορδανίδης Α., Ιορδανίδης Χ,μ Περσίδης, Ρούτσης, Κορέας, Κυριαζής, Χατζηκυριάκου, Οικονομίδης, Γεωργιάδης.

***Περισσότερα σε λίγο, μην χάσατε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *