Δόξα Δράμας: Σαν σήμερα πριν έντεκα χρόνια η συμμορία των 12 ανέβασε την ομάδα Super League

Σαν σήμερα, πριν από έντεκα χρόνια, δώδεκα ποδοσφαιριστές, χωρίς να έχουν συμβόλαιο έβαλαν την ομάδα πάνω από τα δικά τους «εγώ» και κατέβηκαν στα πλέι οφ της Αθήνας απέναντι σε δύο σαφώς πιο έτοιμες ομάδες (ΟΦΗ και Λεβαδειακός), για να παίξουν για την αξιοπρέπεια και τον κόσμο.

Δεν ήταν άλλη από τη «συμμορία των 12» του Μιχάλη Γρηγορίου, οι οποίοι μετά από ενάμιση μήνα διακοπών και χωρίς προπονήσεις έφυγαν από τις παραλίες και έδωσαν όλο το «είναι» τους μέσα στο γήπεδο, κάνοντας όλη την Ελλάδα να υποκλιθεί στην ψυχή που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Νίκησαν το Διαγόρα με 1-0 και αναγκάστηκαν σε ισοπαλία με 3-3 με τον ΟΦΗ (διαιτητής αυτού του αγώνα ο βουλευτής Κωνσταντινέας!!!), γνώρισαν την ήττα από το Λεβαδειακό (0-3) και ήρθαν ισοπαλία με το Διαγόρα (1-1).

Οι δώδεκα παίκτες, που έγιναν στη συνέχεια δεκατέσσερις (Στεργιαννός και Κάπελ) μαζί με το τεχνικό επιτελείο (Γρηγορίου, Γεωργιάδης, Κάντας, Σανίτσας, Δερδεμεσιώτης, Καλαϊτζίδης), τον πρώην γενικό αρχηγό Αντώνη Κασδοβασίλη και τον τότε ταμία Μάκη Νικητίδη, απέδειξαν ότι όταν μία ομάδα είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, τότε όλα τα μπορεί. Κατάφεραν να ξεμπροστιάσουν όλο το σύστημα της ΕΠΟ, που ήθελε ΟΦΗ και Λεβαδειακό στη Σούπερ λίγκα. (Κείμενο σελίδα ΑΟ Δράμας)

Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια της Δραμινής ομάδας, σε μια διαδικασία που ξεχώρισαν τα γκολ του Νίκου Τσιμπλίδη.

Διαγόρας Ρόδου – Δόξα Δράμας 0-1

Δόξα Δράμας – ΟΦΗ 3-3

Λεβαδειακός – Δόξα Δράμας 3-0

Δόξα Δράμας – Διαγόρας Ρόδου 1-1

Δόξα Δράμας – Λεβαδειακός 0-3 α.α

Ο.Φ.Η. – Δόξα Δράμας 3-0 α.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *