Νίκη Ευκαρπίας – Δόξα Δράμας 1-1: Φωνάζει η Δόξα για το πέναλτι που δόθηκε στις καθυστερήσεις και δέχθηκε την ισοφάριση!!

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη έφτασε η Δόξα μέσα στην Ευκαρπία απέναντι στην τοπική Νίκη, δυστυχώς όμως μια απόφαση του ρέφερι στο 94’ να δώσει πέναλτι στους γηπεδούχους μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Δόξας έφερε το ισόπαλο 1-1 με την εκπνοή του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα

Η Δόξα μπήκε αποφασιστικά στο ματς και απείλησε πρώτη στο 22’ σε καλό σουτ του Θεοδοσιάδη που απέκρουσε ο γκολκίπερ.

Δύο λεπτά μετά νέο σουτ του Χατζηδημητρίου απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας της Ευκαρπίας για να λάβει δράση ο Ξανθόπουλος αρχικά στο 37’ με σουτ που έφυγε άουτ και στο 44’ άνοιξε το σκορ ο ίδιος παίκτης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δεληζάνου και εντυπωσιακή απόκρουση του Ηλιάδη, με τον τερματοφύλακα της Δόξας στο 60’ σε διπλή επέμβαση να αποκρούει σουτ του Ξανθόπουλου και του Κώστα.

Η Δόξα έξυπνα έδωσε χώρο και χτύπησε στην κόντρα και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 71’ για το 0-2 με τον Μαντζανά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Περσίδη.

Έτσι φτάσαμε στο 94’ με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δίνει πέναλτι για τους γηπεδούχους μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Δόξας.

Το εκτέλεσε ο Κώστας και ισοφάρισε σε 1-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χρυσέλης με βοηθούς Τζημόπουλο – Γούτα του συνδέσμου Χαλκιδικής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ(Καμπουρίδης Γιάννης):

Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης(89’ Ιωαννίδης), Μουντζούρης, Ρανζδής, Ξιφιλίνος, Κώστας, Μάρτος, Ξανθόπουλος(89’ Μπαλαμπανίδης), Γουνόπουλος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Στολτίδης Άκης):

Ηλιάδης, Χατζηκούρτης, Μαντζανάς, Ιορδανίδης, Μπλιός, Περσίδης, Παπαϊωάννου, Ρούτσης(77’ Μαχαίρας), Ξανθόπουλος(77’ Κόντος),   Χατζηδημητρίου, Θεοδοσιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *