Επιστροφή στα Γήπεδα: Στην Προπόνηση της A.E. Αμπελοκήπων (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη η Dramasport βρέθηκε στο γήπεδο Κραχτίδη έτσι ώστε να παρακολουθήσει την προπόνηση της ΑΕ Αμπελοκήπων και να σας μεταφέρει τις δηλώσεις του Γιάννη Ιωαννίδη σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μερικές από τις δηλώσεις του:

Ερώτηση: Υπάρχουν μεταβολές στο ρόστερ σε σχέση με τον Οκτώβριο;

Γιάννης Ιωαννίδης: Ναι, για την ακρίβεια έχουν αποχωρήσει τρεις ποδοσφαιριστές για προσωπικούς λόγους και έχουμε πάρει στο ρόστερ μας οκτώ παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, νεαρούς αλλά και πολύ έμπειρους που μπορούν να σταθούν στην κατηγορία.

Θανάσης Κυσσίδης

Ερώτηση: Μετά από τις κινήσεις που κάνατε ποιος πιστεύετε ότι είναι ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας;

Γιάννης Ιωαννίδης: Ευθύς εξαρχής αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο το καλοκαίρι στη δομή και το χτίσιμο της ομάδας εξακολουθεί να υπάρχει. Θέλουμε η ομάδα να καταφέρει να γίνει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, κι αν δεν συμβεί αυτό και στραβώσουν τα πράγματα, θεωρώ ότι είτε με νύχια είτε με δόντια, είτε εύκολα είτε δύσκολα η ομάδα πρέπει να μείνει στην κατηγορία γιατί έχει υλικό, υπάρχει οργάνωση καθώς και καλή ομοιογένεια μιας και εμείς είμαστε για 4η συνεχόμενη σεζόν εδώ κάτι που έχει μόνο προτερήματα για τους ποδοσφαιριστές αλλά και γενικότερα για το σύνολο του συλλόγου.

Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος

Ερώτηση: Βρίσκεται η ομάδα στο επίπεδο που ήταν τον Οκτώβριο;

Γιάννης Ιωαννίδης: Είναι πολύ δύσκολο να στο απαντήσω σε αυτό αλλά θα σου πω ότι δεν είμαστε στα επιθυμητά επίπεδα. Θεωρώ όμως, ότι σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και από παιχνίδι σε παιχνίδι, η ομάδα σταδιακά θα βελτιώνεται και θα καταφέρει περισσότερα πράγματα από ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιάννη Ιωαννίδη καθώς και πλάνα από την προπόνηση στο παρακάτω βίντεο:

Φωτογραφίες της προπόνησης:

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *