Επιστροφή στα Γήπεδα: Στην Προπόνηση του Πανδραμαϊκού (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη η Dramasport βρέθηκε στον Μυλοπόταμο έτσι ώστε να παρακολουθήσει την προπόνηση του Πανδραμαϊκού και να σας μεταφέρει τις δηλώσεις του Μπάμπη Καζεπίδη σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μερικές από τις δηλώσεις του:

Ερώτηση: Έχουνε γίνει κινήσεις για μεταγραφική ενίσχυση;

Μ. Καζεπίδης: Όχι, θεωρώ ότι είμαστε η μόνη ομάδα του ομίλου μας η οποία δεν έχει κάνει ούτε μία μεταγραφή αλλά δεν έχει φύγει και κάποιος παίκτης. Επιλέξαμε να πορευτούμε με το ρόστερ που είχαμε εξαρχής, με παιδιά που γνωρίζαμε και ξέρουν τα θέλω μας και πιστεύω ότι αυτό θα μας βοηθήσει να βρούμε γρηγορότερα τα πατήματα μας, μιας και δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε.

Ερώτηση: Μετά από όσα έχει πετύχει φέτος ο ΠανδραμαΙκός, θεωρείτε ότι είναι ένας εφικτός στόχος η πρώτη θέση;

Μ. Καζεπίδης: Στο ποδόσφαιρο όπως γνωρίζουμε όλα μπορούν να συμβούν. Παρά τις δυνατότητες που είχαμε στην αρχή και μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή είχα πει ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται καλύτερη, δυστυχώς εκείνο το διάστημα σταματήσαμε και ξεκινάμε μετά από πολύ καιρό. Σίγουρα θα παίζουμε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και ο στόχος θα είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, δεν ξέρουμε πού μπορεί να φτάσουμε γιατί δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τις συνθήκες που επικρατούν καθώς είναι 10 παιχνίδια και όλες οι ομάδες θα είναι ανταγωνιστικές.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Μπάμπη Καζεπίδη και του Παντελή Γρηγοριάδη, καθώς και πλάνα από την προπόνηση στο παρακάτω βίντεο:

Φωτογραφίες της προπόνησης:

Γιώργος Μουρατίδης

Ο Γιώργος Μουρατίδης είναι ένας νέος δημοσιογράφος με όρεξη και φιλοδοξίες. Έχει αγάπη γι' αυτό που κάνει και όπως όλη η ομάδα της Dramasport είναι ερωτευμένος με τον Δραμινό Αθλητισμό και την δημοσιογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *