Α.Ε. Αμπελοκήπων – Άρης Καλαμώνα 3-1: Συνέχισε το σερί του με ανατροπή και δίκαιη νίκη

Το πετυχημένο της σερί συνέχισε η Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 3-1 τον Άρη Καλαμώνα σε παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς βαθμολογική πίεση.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τις 4 νίκες και 1 ισοπαλία με τον Βασίλη Σαρακασίδη στον πάγκο ανεβαίνοντας στους 38 βαθμούς στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Καλαμώνας παραμένει ουραγός με 5 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν μόλις στο 2’ να προηγηθούν στο σκορ σε προσπάθεια και σουτ του Μιχάλη Γεωργιάδη έδιωξε ο Λαζόγλου και στην επαναφορά με ωραίο σουτ ο Κοτζαμάνης έκανε το 0-1.

Οι Αμπελόκηποι έβγαλαν αντίδραση, πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 33’ όταν μετά από σουτ του Λουκοβίτη και απόκρουση του Νάννου στην επαναφορά από κοντά ο Θεοδωρίδης διαμόρφωσε το 1-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε πριν βγει το ημίχρονο στο 43’ με κάθετη πάσα του Ηλιάδη στον Τέλο που την έσπασε στον Λουκοβίτη που σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο β’ μέρος κλείδωσαν το ματς στο 61’ με κοντινό σουτ του Πολυχρόνη Μουρατίδη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γεωργιάδου Αγάπη με βοηθούς Βαγγέλη Χασιώτη και Γιώργο Θεοδωρίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Βασίλης Σαρακασίδης):

Λαζόγλου, Θεοδωρίδης(76’ Τσάννης), Κυσσίδης Κώστας, Νικολαϊδης, Μίτρε(89’ Λαπαρίδης), Βασιλειάδης, Ηλιάδης(60’ Άλλα), Μουρατίδης Πολυχρόνης(76’ Βέις), Τέλο(89’ Χασιλίδης), Κυσσίδης Θανάσης, Λουκοβίτης.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Νάννος, Μιχαηλίδης, Μουρατίδης Σ., Χρυσόπουλος, Κοτζαμάνης, Μητρούσης, Γεωργιάδης Μιχάλης, Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης Γιάννης, Ελευθεριάδης, Πουλιούδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *