Προσοτσάνη – Α.Ε. Καλαμπακίου 2-1: Υψηλού επιπέδου αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Παιχνίδι υψηλού επιπέδου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Προσοτσάνης μεταξύ της περσινής πρωταθλήτριας απέναντι στην περσινή κυπελλούχο Δράμας.

Δύο ομάδες που με την εμφάνιση τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι δικαιολόγησαν την πορεία τους και προσέφεραν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα στους τυχερούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η Προσοτσάνη στις λεπτομέρειες πήρε το πολύτιμο τρίποντο, διατηρήθηκε μόνη πρώτη με 33 βαθμούς και πάει πλέον στον Βώλακα για δύο αποτελέσματα για να κρατήσει τον άτυπο τίτλο χειμώνα με το φινάλε του πρώτου γύρου.

Από την άλλη μεριά το Καλαμπάκι που κέρδισε τις εντυπώσεις για ένα ακόμη παιχνίδι, έχει πλέον συγκάτοικο στην 6η θέση τον Άγιο Αθανάσιο στους 22 βαθμούς και θα προσπαθήσει στα επόμενα παιχνίδια να ανέβει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά.

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο μέρος με πολύ καλό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν και μεγάλο πρωταγωνιστή για την Προσοτσάνη στο φινάλε τον τερματοφύλακα Γιάννη Αβραάμ που σταμάτησε δύο φορές τον Θέμη Αγγελόπουλο.

Φάσεις αγώνα

Στο 6’ εκτελεί κόρνερ ο Ρούσσος κεφαλιά του Μελενικιώτη και το 1-0 για την Προσοτσάνη.

Στο 26΄καλή επίθεση για το Καλαμπάκι σουτ από κοντά του Προκοπίου σωτήριο κόψιμο του Μελενικιώτη σε κόρνερ.

Στο 29’ από στημένη φάση απειλεί και πάλι η Προσοτσάνη με καλό σουτ του Λυκίδη πάνω από τα δοκάρια.

Στο 43’ σε καλή θέση ο Αγγελόπουλος σουτ συρτό στη γωνία και το 1-1 για το Καλαμπάκι.

Στο 62’ από καλή θέση σουτ του Καλατζίδη άουτ.

Στο 67’ μόλις μπήκε στο ματς ο Γουνατίδης πρώτη επαφή ωραία σέντρα, ο Τόπι με το κεφάλι τροφοδοτεί τον Ευκαρπίδη που επίσης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα κάνει δυνατό σουτ από κοντά και το 2-1 για την Προσοτσάνη.

Στο 81’ καλό σουτ του Κωνσταντινίδη με τα πόδια ο Τάφα διώχνει την μπάλα.

Στο 82’ μεγάλη ευκαιρία για το Καλαμπάκι με σέντρα του Τζιβανάκη καρφωτή κεφαλιά του Αγγελόπουλου καταπληκτική επέμβαση του Αβραάμ που διώχνει την μπάλα.

Στο 88’ καλό σουτ του Αγγελόπουλου και πάλι σε ετοιμότητα ο Αβραάμ.

Στο 91’ σουτ του Ευκαρπίδη σωτήρια διώχνει ο Τάφα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Μπόιτσιο Παύλο και Παυλίδη Σταύρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γ.Σ. Προσοτσάνη(Φώτης Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Μελενικιώτης, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Πετρίδης, Ματζιάρης(65’ Γουνατίδης), Ρούσσος(65’ Καρακάσης), Λυκίδης(68’ Κωνσταντινίδης), Τσακμακίδης Κώστας(65’ Ευκαρπίδης), Τόπι(87’ Αντωνιάδης).

Α.Ε. Καλαμπακίου(Λάζαρος Μουρατίδης): Τάφα, Παναγιώτογλου, Ποιμενίδης, Κλόγκιρι, Μουζακίτης(76’ Τζιβανάκης), Σωτηρέλης(25’ Χιντζίδης), Καλατζίδης, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Καπτέλι, Προκοπίου(90’ Πουλιούδης).

Δ. Αδ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *