ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, 3-1 ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΣΤΗ Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟ

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος διατηρήθηκε η Δόξα Δράμας, κερδίζοντας 3-1 τη Ζάκυνθο σε φιλικό στα γήπεδα Μάττα στη Ν. Ραιδεστό και περιμένοντας ασφαλώς με αγωνία τις δικαστικές αποφάσεις μέσα στην εβδομάδα.

Στη συγκεκριμένη τοποθεσία της Θεσσαλονίκης οι Επτανήσιοι προετοιμάζονται καθημερινά το τελευταίο διάστημα, περιμένοντας να πάρουν μέρος στη Β΄ Εθνική.

Οι “Μαυραετοί” από νωρίς άνοιξαν το σκορ, με τον Χρήστο Ελέζι στο 7΄ με ωραίο γυριστό σουτ να βρίσκει δίχτυα, μετά από πλάγιο άουτ και αδράνεια της αντίπαλης άμυνας (1-0).

Στο 56΄ με ωραίο πλασέ ο Απόστολος Αποστολίδης πέτυχε το 2-0 για την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, ενώ η ομάδα του Ιονίου μείωσε σε 2-1 στο 67΄ με σουτ του Μοντίγια.

Στο 84΄ διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 για την ομάδα μας, με εκτέλεση πέναλτι του Βασίλη Παπαδόπουλου, με τον αρχηγό της Δόξας να κερδίζει νωρίτερα την εσχάτη των ποινών.

Ευκαιρίες για τη Δόξα έχασαν οι Παπαϊωάννου (16΄), Β. Παπαδόπουλος (23΄, 53΄), Χατζηκυριάκου (24΄), Ελέζι (54΄).

Για την ομάδα του Δημήτρη Νόλη απείλησαν οι Μοντίγια (21΄), Ψιάνος (31΄), Ντα Κάμπος (44′), ενώ ακυρώθηκε γκολ του Μοντίγια ως οφσάιντ στο 81΄.

Μετά το φιλικό, ο τεχνικός της Δόξας, Μάκης Κατσαβάκης ανέφερε: “Η όλη κατάσταση αβεβαιότητας για τις δικαστικές αποφάσεις μας έβγαλε από το ρυθμό μας αναπόφευκτα. Κατά διαστήματα ήμασταν καλοί, παρότι ο Μουδούρογλου που μπορεί να μας δώσει δύναμη στην επίθεση απουσίαζε. Θέλουμε επειγόντως να ανεβάσουμε τις σκέψεις μας για καλύτερες συνεργασίες στην επίθεση. Επίσης, με τη μπάλα στα πόδια δεν είχαμε την ταχύτητα σκέψης που πρέπει και μπορούμε. Είναι ενδεχομένως κάπου δικαιολογημένο κάποιοι παίκτες να έχουν φοβίες, ίσως για να μη χτυπήσουν. Θέλουμε ένα φιλικό ακόμα για να βρούμε ρυθμό, ίσως παίξουμε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις Νικοτσάρα με τον Ορφέα Ξάνθης, θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες”.

*Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Καραγιάννης, ενώ ενοχλήσεις στην προθέρμανση αισθάνθηκε ο Οικονομίδης, με τον Ελέζι να παίρνει εκτάκτως τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Διαιτησία: Τικόζογλου – Τυριακίδης, Αγγελόπουλος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Συλλέκτης (46΄ Κολιοφούκας), Στ. Θεοδοσιάδης (74΄ Μουτζούρης), Γιαννούσης, Καλλίδης, Πανουργιάς (46΄ Τάσιος), Πετρίδης (46΄ Μπαβέλης), Καραγιάννης (77΄ λ.τ. Πάγκος), Παπαϊωάννου (64΄ Κυριακίδης), Β. Παπαδόπουλος (86΄ Ρούτσης), Ελέζι (84΄ Κοντογιαννόπουλος), Χατζηκυριάκου (46΄ Αποστολίδης).

ZAKΥΝΘΟΣ: Πατσιογεώργος, Νικολακόπουλος, Κόλα, Κούνιακ, Εμπολό, Ψιάνος, Σούρμπης, Γιούτα, Φέκκας, Ντα Κάμπος, Μοντίγια. Έπαιξαν και οι Σαββίδης, Μπαρμπόπουλος, Λούκας, Στράντζαλης, Μεταξάς, Κλαούντιο, Γεωργακόπουλος, Κακολύρης, Κολεύρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *