Χατζηελευθερίου: «Προχωράμε σε διαδικασία απεμπλοκής από τον κ.Πετράκη» – Κρίσιμα ραντεβού των δύο ανδρών !!!

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Ηλίας Χατζηελευθερίου, και μίλησε για τη μη αδειοδότηση από την ΕΕΑ, την προσπάθεια απεμπλοκής από τον κ.Πετράκη λόγω της προθεσμίας ενώ τόνισε πως θα παρουσιαστούν τα απαραίτητα στοιχεία στην ΕΕΑ».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο κύριος Πετράκης έκανε δηλώσεις σαν άτομο, δεν είναι και δεν υπήρξε στο ΔΣ της Δόξας. Προσλήφθηκε για να δικαιολογείται η παρουσία του στην ομάδα, με σκοπό εντός δύο μηνών να βρεθεί ομάδα ή κάποιο άτομο για να μπει στην ΠΑΕ. Εμείς προχωράμε σε μια διαδικασία απεμπλοκής από τον κ.Πετράκη αφού πέρασε η προθεσμία, μας δημιούργησε πρόβλημα ύπαρξης της ομάδας. Δεν πήραμε αδειοδότηση που σημαίνει πως τραβάνε μια γραμμή στο όνομα Δόξα Δράμας. Από σήμερα δρομολογούμε εξελίξεις και θα παρουσιάσουμε στην ΕΕΑ για να παρουσιάσουμε την απεμπλοκή από τον κ.Πετράκη».

-Οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι σε τεντωμένο σχοινί με μοναδική χαμένη η ομάδα και ο κόσμος της Δόξας. Πληροφορίες της Dramasport αναφέρουν ότι εχθές υπήρχε συνάντηση των δύο ανδρών με παρουσία ανθρώπων του πολιτικού περιβάλλοντος της πόλης ώστε να βοηθήσουν την κατάσταση και την σχέση των δύο ανδρών, ενώ στην συνέχεια υπήρχε συνάντηση του κ. Πετράκη με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών των Μαυραετών.

Σίγουρα εντός της ημέρας θα υπάρχουν εξελίξεις σε αυτό το θέμα και για το διοικητικό μέλλον της Δόξας Δράμας και τι γραμμή θα ακολουθηθεί .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *