Πάει για νέα αναβολή η έναρξη της Γ Εθνικής!

Έχουμε συνηθίσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο να μην υπάρχει ένας δέοντας προγραμματισμός.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, ομάδες, προπονητές και ποδοσφαιριστές ξεκινούν την προετοιμασία χωρίς να είναι σίγουροι για το πότε θα αγωνιστούν σε επίσημα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται (από πολλές απόψεις) από την παρατεταμένη προετοιμασία.

Η φετινή Γ Εθνική μας επιφυλάσσει μάλιστα ένα ακόμη…σίριαλ. Έπειτα από τη μετάθεση της αρχικής ημερομηνίας της πρεμιέρας από τις 19/9 στις 3/10 και την αδυναμία να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, φαίνεται πως ούτε η 10η Οκτωβρίου είναι μια εφικτή ημερομηνία.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τη Δευτέρα 27/9, δεν υπήρξε καμία απόφαση σχετικά με τη συγκρότηση των ομίλων της κατηγορίας και με δεδομένο πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιες ομάδες της Super League 2 θα αγωνιστούν τελικά στη Γ Εθνική, επιφέρει εξτρά πονοκέφαλο στην Επιτροπή Πρωταθλήματος.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, όλες οι εξελίξεις μεταφέρονται από εβδομάδα, όπου θα διαπιστωθεί αν και εφόσον υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιες και πόσες θα είναι οι ομάδες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία.

Κρίνοντας από όλα τα παραπάνω, είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει αγωνιστική δράση έως τις 10 Οκτωβρίου, με πιο πιθανή πλέον ημερομηνία την Κυριακή 17/10.

Sportsup.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *