Δόξα Δράμας : Ετήσια Γενική συνέλευση για τους Μαυρατούς

Πραγματοποιήθηκε εχθες το απόγευμα σε “στενό κύκλο” η ετήσια Γενική Συνέλευση της Δόξας Δράμας, εκεί που συζητήθηκε ο απολογισμός της διοίκησης Περσίδη ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς και οι στόχοι της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα έγιναν σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ομάδας:

Η ετήσια τακτική συνέλευση των μελών του Γ.Σ Δόξα Δράμας

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Δράμας πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική συνέλευση των μελών του Γ. Σ. Δόξα Δράμας. Πρόεδρος της εκδήλωσης ορίστηκε ο Θωμάς Μαργαρίτης ενώ εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός του συλλόγου μας καθώς και ο οικονομικός προϋπολογισμός για τη νέα χρονιά.

-Από το βήμα της εκδήλωσης πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δόξα Δράμας, Δημήτρης Περσίδης, ο οποίος αναφερόμενος στο διοικητικό απολογισμό της διοίκησης του είπε:

«Για τη διοίκηση μας η σημερινή μέρα έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνουμε ακριβώς έξι μήνες κρατώντας τα ηνία του συλλόγου μας. Σαν σήμερα στις 29 Δεκεμβρίου αναλάβαμε καθήκοντα και μια ομάδα που με δέκα βαθμούς βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και πάλευε για τη σωτηρία της και τη παραμονή στην κατηγορία αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Σε πείσμα κάποιων που για τους δικούς τους λόγους ήθελαν οπωσδήποτε την ομάδα να υποβιβαστεί, έστω και την ύστατη ώρα, εμείς, καταφέραμε να την κρατήσουμε όρθια και με αγωνιστική αξιοπρέπεια. Σε 13 αγώνες πέτυχε 4 νίκες, 8 ισοπαλίες και μία ήττα.Είμαστε μια διοίκηση δραμινών που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αγάπη μας για την ομάδα, καταξιωμένοι ο καθένας στον επαγγελματικό του χώρο, που προσπαθούμε σε καθημερινή βάση να πετύχουμε ότι καλύτερο γίνεται για την ομάδα μας χωρίς να έχουμε την στήριξη ενός μεγαλοχορηγού με την ανάλογη οικονομική επιφάνεια.Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την αγωνιστική αξιοπρέπεια της ομάδας και για το λόγο αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, μαζί με τον νέο μας προπονητή, τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη, ένα νέο άνθρωπο με όνειρα και όρεξη για δουλειά και τον Μάκη Ευθυμιάδη σαν συνδετικό κρίκο της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όλοι γνωρίζετε αυτά που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα και συνέπεια αυτών είναι να αντιμετωπίζουμε αρκετές δυσκολίες στην προσέγγιση των οικονομικών φορέων της Δράμας. Υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που βρίσκουμε μπροστά μας καθημερινά και προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε.Παρόλα αυτά ήδη κάναμε μια πρώτη επαφή με τον αντιπεριφεριάρχη και τους πέντε δημάρχους του νομού Δράμας και κάποιους από τους θεσμικούς φορείς του νομού. Στο επόμενο διάστημα θα συνεχίσουμε την προσέγγιση σε όσους περισσότερους γίνεται από τους οικονομικούς παράγοντες της Δράμας προκειμένου να πετύχουμε την στήριξη τους για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο που επίσημα ξεκινάει στις 1 Ιουλίου.Μέχρι σήμερα, σε αυτούς τους έξι μήνες καταφέραμε να μην δημιουργήσουμε νέα χρέη. Με ελάχιστα έσοδα αλλά με σωστή διαχείριση καταφέραμε να καλύψουμε όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Καταφέραμε να πληρώσουμε αυτά που είχαμε σαν υποχρέωση απέναντι σε προμηθευτές και ποδοσφαιριστές για την διαμονή και τη διατροφή τους.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δόξα και έχουν να κάνουν με τα όσα συνέβησαν κατά τη θητεία των προηγούμενων διοικήσεων είναι πολλά και προσπαθούμε κάθε μέρα να τα αντιμετωπίσουμε. Αναλάβαμε σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονική στιγμή όπου τα πάντα ήταν κυριολεκτικά στην κόψη του ξυραφιού με τον κίνδυνο να χρεωθούμε τα λάθη και τις παραλήψεις άλλων.Τελικά τα καταφέραμε και πλέον συνεχίζουμε με πίστη ότι θα πετύχει και αυτή η νέα προσπάθεια και κυρίως με πολύ αγάπη για την ομάδα μας».

-Στη συνέχεια το μέλος της διοίκησης, Βασίλης Σταϊκίδης, έκανε τον οικονομικό απολογισμό τόσο για το διάστημα της τωρινής διοίκησης όσο και για το αντίστοιχο της προηγούμενης, αυτής υπό την προεδρία του Δημήτρη Δεβρίκη. Παράλληλα κατέθεσε στο σώμα των μελών του συλλόγου το πλάνο του προϋπολογισμού για τη νέα χρονιά.

-Την ανάγνωση της έκθεσης από την ελεγκτικής επιτροπής για την περίοδο 29-07-2021 έως 29-06-2022 έκανε το μέλος της οργάνου Σάκης Πετρόπουλος.-Επίσης την δική του τοποθέτηση έκανε ο προηγούμενος πρόεδρος του συλλόγου μας Δημήτρης Δεβρικης, ο οποίος σε μια χαρακτηριστική αποστροφή της ομιλίας του από το βήμα της εκδήλωσης τόνισε ότι « Αν δεν υπήρχε η διοίκηση Περσίδη, σήμερα η Δόξα θα αγωνίζονταν στο Β’ τοπικό πρωτάθλημα».

-Τέλος, αναφερόμενος στις επικείμενες δράσεις του διοικητικού συμβουλίου, το μέλος Βασίλης Σούλης, αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό θέμα των έργων του γηπέδου μας.Επίσης, από το βήμα της εκδήλωσης ανέγνωσε επιστολή του Ηλία Πατσιούρα νομικού συμβούλου και μέλους του συλλόγου μας, όπου αναλύονταν εκτενέστατα το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *