Πανδραμαϊκός – Εθνικός Σοχού 1-1: Στην τελευταία φάση του ματς ισοφάρισε η δραμινή ομάδα

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο Δημ. Αδάκτυλος

Αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο Νικοτσάρα Δράμας με τον Πανδραμαικό να αναδεικνύεται ισόπαλος 1-1 με τον πολύ αξιόμαχο Εθνικό Σοχού.
Ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε στην τελευταία φάση του ματς όπου η δραμινή ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ και να παραμείνει αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.
Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 20′ με τον Αμαραντίδη και με αμυντική προσήλωση στο παιχνίδι του έδειχνε να κρατάει τους τρεις βαθμούς μέχρι να φτάσουμε στη τελευταία φάση του ματς που ήρθε η ισοφάριση.
Οι φιλοξενούμενοι περισσότερο έκαναν καθυστερήσεις και προσπαθούσαν να χαλάσουν το παιχνίδι της δραμινής ομάδας και παραλίγο να τα καταφέρουν.
Σημαντικό ρόλο στην ισοφάριση έπαιξαν και οι αλλαγές του Μπάμπη Καζεπίδη στο β μέρος μια και οι Τζελίδης, Μπελμάνι και Παύλος Παυλίδης έδωσαν πολύ ενέργεια και επιθετικότητα στην ομάδα.

Φάσεις αγώνα

Στο 19′ κόντρα επίθεση με τον Καραμπατάκη να τροφοδοτεί δεξιά τον Δημητρακούδη που σπάει την μπάλα στον Αμαραντίδη που με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-1.

Στο 27′ από καλή θέση σουτ του Μπερούκα άουτ.

Στο 42′ από προσπάθεια του Μπερούκα καλό σουτ του Αχαλινόπουλου λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 44′ καλό μακρινό σουτ του Καζαντζίδη λίγο άουτ.

Στο 63′ σουτ του Αχαλινόπουλου με τα πόδια θα διώξει ο Καραβελίδης.

Στο 94′ γέμισμα του Γιώργου Παυλίδη χάνει την μπάλα στην έξοδο ο Καραβελίδης και ο Πινδώνης με σουτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εντός της γραμμής για το 1-1.

Τα στοιχεία του αγώνα
Διαιτητής του αγώνα Σαφούρης με βοηθούς Κρυωνά και Χολάνη όλοι του συνδέσμου Σερρών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανδραμαϊκός(Μπάμπης Καζεπίδης):
Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς(63′ Τζελίδης), Κονταξής(78′ Παυλίδης Γιώργος), Αϊβάζης, Καζαντζίδης, Τουμανίδης, Αχαλινόπουλος, Πινδώνης, Παυλίδης Γιώργος, Γρηγοριάδης(46′ Μπελμάνι), Μπερούκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *