Δόξα Δράμας – Βύρων Καβάλας 2-2: Συναρπαστικό παιχνίδι με 4 γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι της Δόξας με αντίπαλο τον Βύρων Καβάλας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Δίκαιη μοιρασιά βαθμών και εντυπώσεων για τις δύο ομάδες σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 54’ το σκορ ήταν στο 0-0 και στη συνέχεια οι φίλαθλοι που το παρακολούθησαν είδαν 4 γκολ και πολλές χαμένες ευκαιρίες μπροστά και στις δύο εστίες.

Η Δόξα έκανε πολύ καλό παιχνίδι μεσοεπιθετικά, έβγαλε αυτοματισμούς, πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, για μια ακόμη φορά όμως παρά την αλλαγή συστήματος με δύο στόπερ και όχι 3αδα στην άμυνα που μας είχε συνηθίσει ο κ. Αποστολίδης, εμφάνισε αρκετά κενά στην άμυνα και δέχθηκε δύο γκολ και αρκετές φάσεις από τον αντίπαλο.

Πάντως ακόμη και έτσι παραλίγο στο φινάλε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης αν ο πολύπειρος τερματοφύλακας του Βύρων Αθανασίου δεν έκανε καταπληκτική επέμβαση σε κεφαλιά του Κόντου από πολύ καλή σέντρα του καλύτερου παίκτη της Δόξας στο ματς του δεξιού μπακ Μπλιού.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 54’ από πάσα του Κόντου ο Ρούτσης με διπλή προσπάθεια και σουτ θα κάνει το 1-0 για την Δόξα.

Στο 57’ λάθος του Βάντερσον στο κέντρο, ο Πτηνόπουλος παίζει με τον Αντώνη Δερμιτζάκη που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-1.

Στο 62’ κόρνερ εκτελεί ο Παπαδόπουλος και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και πάλι ο Αντώνης Δερμιτζάκης κάνει το 1-2.

Στο 84’ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Μπλιού προβολή του Δημήτρη Κυριακίδη και το 2-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παπαδόπουλος με βοηθούς Αλμπάντη – Κακλίδη όλοι του συνδέσμου Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας(Γιάννης Αποστολίδης): Μπεζυρτζής, Πιτσόλης, Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Ρούτσης(82’ Οικονομίδης), Κυριακίδης Σάββας(63΄Περσίδης), Ιορδανίδης Χρήστος(63’ Ιωσηφίδης), Βάντερσον(63’ Χατζηδημητρίου), Σαμπανίδης(82’ Κυριακίδης Δημήτρης), Μπλιός, Κόντος.

Βύρων Καβάλας(Μπάμπης Καζεπίδης): Αθανασίου, Τσερπές, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος Γρηγόρης(75’ Δερμιτζάκης Παύλος), Ουζούνογλου, Δερμιτζάκης Αντώνης, Χαλίλ Τανζού, Πτηνόπουλος(88’ Λουκοβίτης), Καρίπογλου, Μπουλγκουρίδης(64’ Σιδηρόπουλος).

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *