ΑΟ Χανιώτης – Δόξα Δράμας 2-1: Νέα ήττα για τους Μαυραετούς που έμειναν στην ουρά της βαθμολογίας

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Δόξα Δράμας αφού ηττήθηκε στην Χαλκιδική από τον Α.Ο. Χανιώτη.

Η Δόξα Δράμας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έχασε σπουδαία όταν στο 12’ ο Θεοδοσιάδης πέρασε 2 παίκτες σούταρε η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι με 0-0 να παραμένει.

Στο 13’ και ένα λεπτό αργότερα η Χανιώτη άνοιξε το σκορ με τον Νάκοφ για το 1-0.

Στην συνέχεια οι Μαυραετοί προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης  χάνοντας στο 19’ σπουδαία ευκαιρία όταν ο Χατζηδημητρίου θα σπάσει την μπάλα στον Μπρατσιάνη με τους αμυντικούς να τον προλαβαίνουν πριν σουτάρει από πλεονεκτική θέση.

Στο 31’ η Δόξα βρήκε το γκολ όταν Ατανάσοβ θα κάνει την σέντρα από αριστερά και με κεφαλιά ο Μπρατσιάνη θα κάνει το 1-1 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Δόξα έψαξε το γκολ της νίκης με τον Χατζηδημητρίου να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες, για να φτάσουμε στο 82’ όταν ο Κόμνος θα κερδίσει τον Ηλιάδη για το τελικό 2-1.

Τα στοιχεία του αγώνα:

ΑΟ Χανιώτης – Δόξα Δράμας 2-1 (13′ Νάκοφ, 82′ Κόμνος / 31′ Μπρατσιάνη)

Οι συνθέσεις:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννακός / Τσακιρόπουλος – Γενετζάκης (Μακεδονίας).

ΔΟΞΑ ( Παναγιώτου): Ηλιάδης,Θεοδοσιάδης, Παπαϊωάννου, Χατζηκούρτης, Μπλιός, Περσίδης, Πιτσόλης, Χατζηδημητρίου,, Ατανάσοφ, Παπαδόπουλος, Μπρατσιάνη.

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ: (Γαλτσίδης): Γκάρας, Αναγνώστης, Κουτσικοβαγγέλης, Κόμπος, Νάκοφ, Καραγιάννης, Αθανασιάδης, Διαμαντόπουλος, Τοπούζης, Τούλης, Ράντζα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *