Καβάλα – Δόξα Δράμας 3-1: Κρατάει την καλή εμφάνιση και ψάχνει τους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια

Μια ακόμη ήττα την 6η σε 11 αγώνες γνώρισε η Δόξα στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο την πρωτοπόρο Καβάλα.

Πάντα τα παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξάρτητα από την βαθμολογική τους θέση έχουν την δική τους ξεχωριστή σημασία και το ματς ήταν ανταγωνιστικό όπως αναμενόταν.

Η Δόξα χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια της από τους φιλάθλους της στο φινάλε της αναμέτρησης και κρατάει την θετική αγωνιστική της παρουσία στο ματς, ευελπιστώντας ότι θα αρχίσει να μαζεύει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μόλις στο 4’ με τον Γκέκα να εκτελεί και να σκοράρει στο ντεμπούτο του Γιώργου Καραγιαννίδη κάτω από τα γκολπόστ για τους μαυραετούς.

Στο 28’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αλτιτζή σε τέτατετ με τον πολύ καλό Καραγιαννίδη να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στο 32’ ο Γκέκας από εκτελεστής έγινε δημιουργός με τον Παπαδόπουλο σε κενή εστία να κάνει το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 54’ ο Καραγιαννίδης έκανε νέα σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Γκέκα, για να έρθει στο 57’ η μείωση του σκορ για τους μαυραετούς με τον Παύλο Χατζηδημητρίου να κάνει ωραία ενέργεια και πάσα στον Μπρατζιάνη που από κοντά σκόραρε κόντρα στην παλιά του ομάδα για το 2-1.

Η Καβάλα αντέδρασε και αφού είχε δοκάρι με τον Τζελίδη στο 64’, ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι στο 67’ με κεφαλιά του Καρακώστα.

Η Δόξα είχε ένα λεπτό μετά την καλύτερη της ευκαιρία να μπει ξανά στο ματς, η κεφαλιά του Χατζημητρίου όμως από σέντρα του Παπαδόπουλου βρήκε το δοκάρι.

Τα στοιχεία του αγώνα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δρακίδης / Εμίν Κεχαγιά – Τόσκας (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΑΒΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Αστράς, Καζαντζίδης, Δημητριάδης, Περδίκης, Σμίλτος, Γκέτζογλου, Δαλιανόπουλος(53′ Καρακώστας), Τζελίδης(85′ Γερονικολός), Γκέκας, Παπαδοπουλος(Γιαγτζίδης), Αλτιντζής.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άκης Στολτίδης): Καραγιαννίδης, Χατζηκούρτης, Παπαϊωάννου, Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Ρούτσης(46′ Οικονομίδης), Περσίδης, Ατανάσοφ(70′ Ιωάννου), Κόντος(46′ Παπαδόπουλος), Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνη(70′ Πιτσόλης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *