Νίκες για Καμπανιακό, Καβάλα και Παραλίμνιο στη 13η αγωνιστική: Καταπληκτικός Νέστος Χρυσούπολης με 10 παίκτες πέρασε και από τον Εύοσμο με νίκη 2-0

Με την 13η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον πρώτο όμιλο όπου οι πρωτοπόροι συνέχισαν με νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο πρωτοπόρος Καμπανιακός συνάντησε δυσκολίες μόνο στο πρώτο μέρος από τον αξιόμαχο Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου, από την στιγμή όμως που άνοιξε το σκορ με τον Καθάριο το έργο του έγινε πιο εύκολο και βρήκε δύο ακόμη γκολ με τον μέσο τον Ταϊρη για το τελικό 3-0.

Εύκολη νίκη και για την Καβάλα με σκορ 2-0 επί του Πανδραμαϊκού με γκολ του σέντερ φορ Ρουμπιέ στο 33’ και το 81’, με τους γηπεδούχους να έχουν και δύο δοκάρια και τον Πανδραμαϊκό να τελειώνει το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολών στο πρώτο 15λεπτό του β’ μέρους του Σάκη Πινδώνη με 2η κίτρινη κάρτα και του Γιαννόπουλου με απευθείας κόκκινη.

Νίκη και τον Απόλλων Παραλιμνίου από τις ομάδες της κορυφής με πέναλτι του Γκέκα στο 79’ κέρδισε τον σκληροτράχηλο Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Καταπληκτικός Νέστος κέρδισε με παίκτη λιγότερο από το πρώτο μέρος 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα

Εκπληκτική πορεία με τον Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο πραγματοποιεί ο Νέστος Χρυσούπολης που αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το ξεκίνημα του ματς, κέρδισε στον Εύοσμο με σκορ 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα χάρη σε τέρματα των Πανταζή στο 31’ και Λιούμη 10 λεπτά μετά.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Θερμαϊκός και Πανθρακικός που έμειναν στο 1-1 με δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα του β΄μέρους με τον Γκουτσίδη στο 59’ και τον Δεινόπαπα δύο λεπτά μετά να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους.

Πήρε το ντέρμπι της Ξάνθης ο Άρης Αβάτου

Κλειστό παιχνίδι ντέρμπι όπως αναμενόταν έγινε μεταξύ Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης με τους γηπεδούχους να παίρνουν το πολύτιμο τρίποντο με γκολ του Αναγνωστόπουλου στο 75’.

Τέλος το πιο συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Δόξας με τους μαυραετούς να μένουν στο 2-2 με αντίπαλο τον αξιόμαχο Βύρων Καβάλας.

Χαρακτηριστικό ότι και τα 4 γκολ του ματς μπήκαν στο β’ μέρος, με τον Ρούτση στο 54’ να κάνει το 1-0, ο Βύρων με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Δερμιτζάκη στο 57’ και το 62’ πήρε προβάδισμα 1-2, για να ισοφαρίσει ο Δημήτρης Κυριακίδης στο 84’ στο τελικό 2-2, με τον Αθανασίου τερματοφύλακα του Βύρων να κάνει την απόκρουση του ματς σε κεφαλιά του Κόντου στο 92’.

Να θυμίσουμε ότι ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε η Αλεξανδρούπολη.

Να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τους σκόρερ των αγώνων:

1ος όμιλος (13η αγωνιστική)

ΤΕΛΙΚΟ Απόλλων Παραλιμνίου – Ποσειδών Μηχανιώνας 1-0 (79′ Γκέκας πεν)

ΤΕΛΙΚΟ Θερμαϊκός Θέρμης – Πανθρακικός 1-1 (61′ Δεινόπαπας / 59′ Γκουτσίδης)

ΤΕΛΙΚΟ Καβάλα – Πανδραμαϊκός [] [] 2-0 (33′-81′ Ρουμπιές)

ΤΕΛΙΚΟ Καμπανιακός – Μ.Αλεξ.Ορφανίου 3-0 (42′ Καθάριος, 71′-77′ Ταΐρης)

ΤΕΛΙΚΟ Άρης Αβάτου – Ορφέας Ξάνθης 1-0 (75′ Αναγνωστόπουλος)

ΤΕΛΙΚΟ Αγροτικός Αστέρας – Νέστος Χρυσούπολης [] 0-2 (31′ Πανταζής, 41′ Λιούμης)

ΤΕΛΙΚΟ Δόξα Δράμας – Βύρων Καβάλας 2-2 (53′ Ρούτσης,84′ Κυριακίδης Δ. / 58′-62′ Δερμιτζάκης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *