Δόξα Δράμας – Άρης Αβάτου 2-0: Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τους μαυραετούς 

Πολύ σημαντική νίκη στη προσπάθεια που κάνει να πλησιάσει την διαχωριστική ζώνη της παραμονής ανεβαίνοντας στους 13 βαθμούς σημείωσε η ομάδα της Δόξας Δράμας, κερδίζοντας δίκαια εντός έδρας με σκορ 2-0 την ομάδα του Άρη Αβάτου  που βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία με 18 βαθμούς, μια πολύ αξιόμαχη ομάδα με πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα.

Στο πρώτο μέρος η Δόξα μπήκε πολύ δυνατά και αποφασιστικά στο ματς και κατάφερε μόλις στο 3′ με πολύ ωραίο σουτ του Γιάννη Περσίδη έξω από την περιοχή να προηγηθεί με 1-0.

Οι μαυραετοί πήραν ψυχολογία από το γρήγορο γκολ και αφού απείλησαν με τον Μπρατσιάνη στο 26′, στο 28′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με ωραίο συρτό σουτ του Δημήτρη Κυριακίδη μέσα από την περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση μετά το 30′ και είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 34′ σε κεφαλιά του Νίκου Σαμπανίδη στο οριζόντιο δοκάρι μετά από ωραία σέντρα του Τσάπαρη. 

Σωστή διαχείριση του ματς από την Δόξα στο β’ μέρος και εύκολη επικράτηση

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι με τις τρεις αλλαγές που έκαναν θέλησαν να γίνουν πιο επιθετικοί για να μειώσουν και να ξαναμπούν στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, είχαν την κατοχή της μπάλας που ήταν όμως ανούσια και φλύαρη χωρίς να απειλούν την εστία της Δόξας.

Ακόμη και όταν η Δόξα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινης κάρτας του κεντρικού αμυντικού Ευθυμιάδη(που ήταν από τους κορυφαίους για ένα ακόμη παιχνίδι) για χτύπημα εκτός φάσης στον Σαμπανίδη, η Δόξα κράτησε εύκολα το 2-0, με τον Άρη Αβάτου να έχει μόνο μια καλή στιγμή σε κεφαλιά του Κουτσούμπα που μπλόκαρε ο Μπεζυρτζής.

Τα στοιχεία του αγώνα 

Διαιτητής του αγώνα Δημητριάδης με βοηθούς Χρυσαϊδη και Κώστογλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Δράμας(Άκης Στολτίδης):

Μπεζυρτζής, Πιτσόλης(63′ Οικονομίδης), Ευθυμιάδης, Χατζηκούρτης(63′ Ρούτσης), Παπαϊωαννου, Κυριακίδης Δημήτρης(76′ Ιορδανίδης Άρης), Χατζηδημητρίου, Μπρατσιάνη(76′ Καραγκεβρούδης), Θεοδοσιάδης, Μπλιός, Περσίδης.

Άρης Αβάτου(Κώστας Μπεδρελής):

Νταφόπουλος, Λεωντσάκος(46′ Τενεκές), Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Τσάπαρης(76′ Κουτσός), Σαμπανίδης, Καραμανίδης(46′ Χασάν Όγλου), Αραμπατζής, Αναγνωστόπουλος(46’Κοντογιαννίδης), Θεολόγου(67′ Θεοδωρόπουλος).

Δ. Αδ. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *