Α.Ε. Ευόσμου – Α.Ε. Αμπελοκήπων 2-0: Πρώτη ήττα για την Α.Ε. Αμπελοκήπων – Με ανύπαρκτο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι

Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Α.Ε. Αμπελοκήπων αφού εχθές ηττήθηκε απο την Α.Ε. Ευόσμου, σε ένα παιχνίδι που η Δραμινή ομάδα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, είχε τα ηνία του παιχνιδιού, όμως ηττήθηκε απο ανακάληψη του διαιτητή της αναμέτρησης.

Απο την αρχή του ματς το παιχνίδι είχε στραβώσει για την Δραμινή ομάδα καθώς λόγω τραυματισμού έγινε στο δεκάλεπτο αλλαγή ο Τσερκέζος, στην συνέχεια έγινε ένα παιχνιδί κέντρου με ελάχιστες ευκαιρίες στις δύο εστίες.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ντόκου κέρδισε πέναλτι και ο Λάμι ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0 των «μπλαουγκράνα», σημείο κλειδί δεδομένου ότι αποβλήθηκε και ο αμυντικός των Δραμινών, Γιάννης Στεργιανός. 

Φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», υποστηρίζοντας ότι ο Στεργιανός έδιωξε τη μπάλα με το κεφάλι στη γραμμή και όχι με το χέρι. Το τελικό 2-0 για την ομάδα του Κώστα Κορμαρή διαμόρφωσε στο 72΄ ο Κύπριος Μιχάλης Πεκρής με σουτ.

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ: Σταυρίδης, Κοσμίδης, Πολιανίδης, Μπαλίου, Κύρκου, Βουτσάς, Ντόκου, Πεκρής, Λάμι, Καρανδρέας, Χιντασέλι. Έπαιξαν και οι Μπονέρης, Κωνσταντινίδης, Καπαγιαννίδης, Παπακωνσταντίνου και Δημόπουλος.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Πάππος, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Τόπι, Τσερκέζος, Στεργιανός, Χατζηκυριάκου, Τουμαντζίδης, Σαϊνίδης, Περσίδης, Κυσσίδης. Έπαιξαν και οι Στάικος, Χατζηδημητρίου, Αμανατίδης, Πτηνόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *