Α.Ε. Αμπελοκήπων – Πανδραμαϊκός σήμερα στο Δ. Κρατίδης στις 17.30| Τελευταία δυνατή πρόβα πριν την πρεμιέρα

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό θα δώσουν οι Δραμινές ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα τις Γ’ εθνικής, αυτή την φορά αναμεταξύ τους.

Οι δύο ομάδες  προέρχονται και οι δύο από φιλική ήττα και σίγουρα στο σημερινό παιχνίδι θέλουν οι δύο προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Αυτό το φιλικό παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 12 Σεπτεμβρίου, όμως τότε είχε γίνει κάλεσμα του Πανδραμαϊκού από την Βέροια για φιλική αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να αναβληθεί.

Επίσης οι δύο ομάδες έχουν να παίξουν έστω και φιλικό εδώ και 1,5 χρόνο όταν τέθηκαν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ, ενώ πέρσι ήταν να γίνει ο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες όμως δεν έγινε ποτέ λόγω covid-19.

Δείτε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές:

Γιάννης Ιωαννίδης (Προπονητής Α.Ε. Αμπελοκήπων):

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό τεστ για την ομάδα μας με έναν αντίπαλο που ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο περσινό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.  Είμαστε οι δύο εκπρόσωποι του νομού και ευχής έργον είναι να ανταποκριθούμε και οι δύο ομάδες στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις πρωταθλήματος και να εκπροσωπήσουμε – διαφημίσουμε το Δραδινό ποδόσφαιρο με το ταλέντο των παιδιών.

 Παρόλα αυτά, ένα αναμεταξύ μας παιχνίδι  πάντα είναι ανταγωνιστικό και  κινεί τα βλέμματα όλων των φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται να έρθουν στο Δημήτριος Κραχτίδης το Σάββατο για να παρακολουθήσουν την φιλική αυτή αναμέτρηση.

Μπάμπης Καζεπίδης (Προπονητής Πανδραμαϊκου):

Ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, πλησιάζοντας προς την έναρξη του πρωταθλήματος. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι από το οποίο θα βγούν χρήσιμα και ωφέλιμα συμπεράσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *