Απόλλων Παραλιμνίου – Α.Ε. Αμπελοκήπων : Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Την Κυριακή το μεσημέρι ο Απόλλων Παραλιμνίου θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Αμπελοκήπων, η οποία προέρχεται  από βαριά ήττα στον Αετό. Η ομάδα του Γιάννη Ιωννίδη μετά την βαριά ήττα προβληματίστηκε είδε τα λάθη τα οποία έγιναν στο ματς και όλη την εβδομάδα δούλευε ώστε να βελτιωθεί.

Έτσι, η Α.Ε. Αμπελοκήπων την Κυριακή πηγαίνει στο Παραλίμνιο  με μόνο στόχο το θετικό αποτέλεσμα και να βγάλει ποδοσφαιρικό εγωισμό μετά την  ντροπιαστική ήττα, ένα αποτέλεσμα το οποίο έβγαλε όλα τα μειονεκτήματα της ομάδας και έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμη για ένα τέτοιο παιχνίδι και ήταν η ομάδα που δεν είχε δώσει κανένα επίσημο παιχνίδι κάτι που λειτούργησε ως μειονέκτημα .

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Ιωννίδης είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στις προπονήσεις  και είναι βέβαιος ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο όπως εκείνο που έπαιζε πριν την διακοπή και την προηγούμενη σεζόν.

Οι Αμπελόκηποι δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Ηλία Μουζενίτοβ που εγχειρίστηκε μέσα στην εβδομάδα λόγω σκωληκοειδίτιδας , τον Κασαπίδη που έχει πρόβλημα τραυματισμού, με όλους τους υπόλοιπους παίκτες να είναι διαθέσιμοι.

Από την άλλη μεριά το Παραλίμνιο την περασμένη αγωνιστική πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Θαλασσιά και συνήλθε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αετό. Το Παραλίμνιο είναι μια ποιοτική ομάδα και πιο έμπειρη στην κατηγορία, ενώ οι Αμπελόκηποι είχαν την ευκαιρία να την αντιμετωπίσουν το καλοκαίρι στην περίοδο προετοιμασίας και είχε ηττηθεί με 1-2 στο Δ. Κραχτίδη

Δείτε τι δήλωσε για το παιχνίδι ο Γιάννης Ιωαννίδης :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *