Πανδραμαϊκός – Α.Ε. Διδυμοτείχου : Με στόχο την επιστροφή στις νίκες με σημαντικές απουσίες

Ο Πανδραμαϊκός την Κυριακή θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Διδυμοτείχου σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του Μπάμπη Καζεπίδη έχουν ως μόνο στόχο την νίκη, ώστε να συνεχίσει να κυνηγάει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι την περασμένη εβδομάδα στραβοπάτησαν με αντίπαλο τον Εύοσμο και δεν κατάφεραν να βρουν την λύσεις  να ξεκλειδώσουν μια άμυνα κλειστή όπως αυτή των Θεσσαλονικιών.

Έτσι, ο Μπάμπης Καζεπίδης έδωσε βάση σε αυτό το κομμάτι και προσπάθησε μέσα από τις προπονήσεις να δουλέψει το επιθετικό κομμάτι και να μπορεί ξεπερνάει το εμπόδιο ομάδων που θα έρχονται για να πάρουν αποτέλεσμα στην Δράμα χωρίς να έχουν σκοπό να παίξουν ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και να κλείνονται στην άμυνα τους.

Ο Μπάμπης Καζεπίδης δεν θα έχει στην διάθεση του τους : Κωνσταντάρα , Παυλίδη Π. και για ένα ακόμη παιχνίδι τον Βαγγέλη Κεχαγιά.

Η Α.Ε. Διδυμοτείχου προέρχεται από μεγάλη εντός έδρας νίκη απέναντι στον Μ.Α. Αλέξανδρο Ορφανίου και έχει ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στην Δράμα, ώστε να φτάσει πιο κοντά στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την σωτηρία.

Δείτε τι δήλωσε για το παιχνίδι της Κυριακής ο Μπάμπης Καζεπίδης  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *