Ανακοίνωση της Δόξας Δράμας για το παιχνίδι με την Ευκαρπία

Ανακοίνωση

ΔΡΑΜΑ 28/1/24

Είχαμε επισημάνει έγκαιρα τον κίνδυνο η ομάδα μας να αδικηθεί από ένα διαιτητή που μόνο διαμαρτυρίες και παράπονα ομάδων είχε προκαλέσει με τη μέχρι τώρα παρουσία του στους αγώνες.

Οι φόβοι μας σήμερα επιβεβαιώθηκαν.

Ο διαιτητής Χρυσέλης πιστά αφοσιωμένος στο καθήκον του εκτέλεσε κατά γράμμα τις εντολές. Προσπάθησε όχι μόνο να μην αφήσει την ομάδα μας να κερδίσει, όπου κατά γενική ομολογία ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο, με αποκορύφωμα τον καταλογισμό ανύπαρκτου πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά σκηνοθέτησε και γεγονότα για πιθανή μελλοντική τιμωρία μας.

Η απάντηση μας τόσο στον ίδιο όσο και σε αυτούς που εξυπηρετούνται από τις αδικίες σε βάρος του συλλόγου μας θα είναι άμεση και αμείλικτη.

Είμαστε αποφασισμένοι προκειμένου να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας να προβούμε σε κάθε νόμιμο δικαίωμα όπως επίσης και να ενημερώσουμε κάθε προϊστάμενη αρχή για όσα συμβαίνουν.

Επίσης θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους και τους αρμόδιους φορείς πως μετά το τέλος του αγώνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μπράβοι και ρωσόφωνα άτομα με σκοπό να προπηλακίσουν τους παίκτες και τους φιλάθλους μας. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Όμως, δυστυχώς για αυτούς, η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ δεν πέθανε.

Εκ της διοικήσεως του ΓΣ Δόξα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *