ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Η ΕΠΣ Δράμας ζητά εξόφληση ποσού 1317 ευρώ για να παραδώσει τα δελτία των νεοαποκτηθέντων παικτών της Δόξας (Sportdrama.gr)

Τεράστια ερωτηματικά δημιουργεί με τη συμπεριφορά της απέναντι στο ΓΣ Δόξα η διοίκηση της ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας.

Ζητάει την εξόφληση ποσού 1317 ευρώ ή την ρύθμιση αυτού προκειμένου να παραδώσει τα δελτία των τεσσάρων ποδοσφαιριστών (Κυριακίδη, Παπαδόπουλου, Κατσαμάγκα και από χθες και του Μουδούρογλου) με τους οποίους ενισχύθηκε το έμψυχο υλικό των «μαυραετων» στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ένα από τα …περίεργα της υπόθεσης είναι ότι το ποσό αυτό αφορά οφειλή που δημιουργήθηκε από τη χρήση των εγκαταστάσεων του αθλητικού κέντρου της Ένωσης στο Νικοτσάρα.

Χρήση που όμως αφορά την ΠΑΕ Δόξα και όχι το ΓΣ Δόξα. Δύο διαφορετικά ΑΦΜ όπου τα χρέη της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας δεν μπορεί να μεταφέρονται και να βαραίνουν το ερασιτεχνικό σωματείο του ΓΣ Δόξα.

Το πρώτο εύλογο ερώτημα που δημιουργείται είναι το αν είναι δυνατό να μην το γνωρίζουν αυτό ο πρόεδρος και τα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΔ και να εγείρουν μια τέτοια απαίτηση από την νέα διοίκηση του ΓΣ Δόξα.

Είναι γνωστή σε όλους η αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Γιώργο Χατζησαρόγλου και τον νέο πρόεδρο του ΓΣ Δόξα Δημήτρη Περσίδη από τις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣΔ όπου μονομάχησαν για την προεδρία της ένωσης. Ωστόσο αυτή η κόντρα δεν μπορεί να μεταφέρεται στο στρατόπεδο των «Μαυραετών» που πλέον παλεύουν για την επιβίωση τους.

Ο ΓΣ Δόξα είναι μέλος της ΕΠΣΔ που οφείλει να στηρίζει και να προασπίζει τα συμφέροντα του ιστορικά κορυφαίου σωματείου της δύναμης της αντί να του δημιουργεί προβλήματα χωρίς λόγο. Ειδικά όταν στις 5 Οκτωβρίου 2021 η ΕΠΣΔ έδωσε στο ΓΣ Δόξα βεβαίωση περί μη οφειλής με αριθμό πρωτοκόλλου 2813.

Το κακό στην υπόθεση είναι ότι το σημερινό θέμα εμφανίζεται για δεύτερη φορά. Λίγες μέρες πριν η γραμματέας του ΓΣ Δόξα Νεκταρία Κράλλη όταν πήγε να καταθέσει τα πρώτα τρία δελτία, της παρουσιάστηκε οφειλή –από την ίδια αιτία και προέλευση-  ύψους περίπου 12.000 ευρώ. Αυτό διορθώθηκε με νέα απαίτηση οφειλής ύψους 6.617 ευρώ για τις προηγούμενες χρήσεις από την ΠΑΕ Δόξα και των 1317 ευρώ για τη χρήση από 1/9/21 έως 19/11/21 όταν και έγινε η καταγγελία της σύμβασης που ενημερώνει ότι έχει η ΕΠΣΔ με την ΠΑΕ Δόξα του Τάσου Στράντζαλη.

Δυστυχώς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές της ένωσης έχοντας λάβει την αντιπροσώπευση του ΓΣ Δόξα (!) από τη διοίκηση Δεβρίκη καθώς ο ίδιος τυγχάνει μέλος του συλλόγου.

Δημιουργεί πρόβλημα αντί να βοηθήσει, φυσικά πάντα μέσα από τη νομιμότητα και την ισονομία, στη Δόξα Δράμας, στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι «μαυραετοί». Ζητά πληρωμές (έστω και μέσω ρύθμισης) από το ασθενικό ταμείο της, το οποίο παλεύει να σταθεί όρθιο και συνεπές απέναντι στις πολλές υποχρεώσεις που έχει να αντιμετωπίσει. Οφειλή που δεν μπορεί να μην γνωρίζει ότι δεν αφορά τη σημερινή διοίκηση του Δημήτρη Περσίδη.

Και δεν πρέπει να λησμονεί ότι το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο το ανέδειξε τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Μπύρος σαν πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα ρίχνοντας απίστευτα ποσά για έργα ανακατασκευής και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.

Την Κυριακή η Δόξα δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Εθνικό Σοχού στη Δράμα και έχει άμεση ανάγκη της παρουσίας των νεοαποκτηθέντων παικτών της.

Γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει άμεσα να λυθεί το θέμα και φυσικά να μην προκύψει κάποιο άλλο αντίστοιχο για τη συνέχεια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Πηγή : Sportdrama.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *