Αλεξανδρούπολη – Δόξα Δράμας 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Στην δύσκολη έδρα της Αλεξανδρούπολης ταξίδεψε η Δόξα Δράμας εκεί που αντιμετώπησε την τοπική ομάδα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους Μαυραετούς να παίρνουν στην αρχή της επανάληψης κεφάλι στο σκορ με τον Τζανουλίνο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με πέναλτι.

Η Δόξα ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και είχε την υπεροχή χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Κυριακίδη, Παπαϊωάνου και Χατζηκυριάκου, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Δόξα άνοιξε τον σκορ σε μια φάση διαρκείας και στο 57’ η Αλεξανδρούπολη ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, με την Δόξα να κρατά το αποτέλεσμα για το τελικό 1-1.

Φάσεις αγώνα:

3′ Από αριστερά ο Χατζηκυριάκου βγάζει τη σέντρα  ο Κυριακίδης πιάνει καλό σουτ που αναγκάζει τον Παπαδόπουλο να διώξει σε κόρνερ .

10′ Εκτέλεση φάουλ από δεξιά για τους γηπεδούχους και ο Κώστας Πατσιώρας το εκτελεί στέλνοντας τη μπάλα κατευθείαν στην αγκαλιά του Κολιοφούκα.

21′ Εκτέλεση φάουλ από αριστερά για τη Δόξα, στο ύψος της πλάγιας γραμμής, εκτελεί ο Ιορδανίσης και η κεφαλιά του προωθημένου Χατζηκούρτη άουτ.

28’Αδύναμο σουτ του Καρακασίδη αποκρούει άνετα ο Κολιοφούκας

34′ Καλό σουτ από το ύψος της περιοχής από τον Κώστα Πατσιώρα και εξίσου καλή απόκρουση από τον Κολιοφούκα

41′ Σουτ του Τάσιου από δεξιά μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος

42′ Νέα απόκρουση από τον Παπαδόπουλο στην ατομική προσπάθεια του Χατζηκυριάκου.

45′ Πολύ καλό σουτ του Παπαϊωάννου από δεξιά φεύγει ελάχιστα άουτ

47′ Το Φάουλ εκτελείται από δεξιά με τον Ιορδανιδη, σύγχυση μέσα στην περιοχή του Παπαδόπουλου με τον Τζανουλίνο με διπλή προσπάθεια να σκοράρει με υπόδειξη του πρώτου επόπτη ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος, 0-1 για την Δόξα

56′ Πέναλτι για την Δόξα

57′ Το εκτελεί ο Κώστας Πατσιώρας και ισοφαρίζει σε 1-1

71′ Πολύ καλό σουτ του Θανάση Στοϊνοβιτς διώχνει σε κόρνερ ο Κολιοφούκας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μυλοπούλου / Καρασαββαϊδης – Ζαχαρίας (Καβάλας).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Στοϊνοβιτς): Παπαδόπουλος, Σιώπης, Στοϊνοβιτς Χρ., Παπαγεωργίου, Γκαϊτατζής, Πατσιώρας Κ., Πατσιώρας Αγγ.  (67′ Δουρουγιδένης), Μαλτέζος (67′ Σιδηρόπουλος), Ρουμπιές, Στοϊνοβιτς Αθ.(87′ Γεωργατζόπουλος), Καρακασίδης (71′ Αμπραχαμιάν).

ΔΟΞΑ: (Φιλίππου): Κολιοφούκας, Ιορδανίδης, Πετρίδης (46′ Θεοδοσιάδης), Χατζηκούρτης (69’Ογκενερόμπου), Γιαννούσης, Τζανουλίνος, Παπαϊωάννου, Στάικος (79′ Κόντος), Χατζηκυριάκου (69′ Μπράουν), Τάσιος , Κυριακιδης (46′ Μπαρέτας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *