Πανδραμαϊκός – Θερμαϊκός Θέρμης 0-2: Συνεχίζει να προβληματίζει ο Πανδραμαϊκός  (+ foto)

Για την 20η αγωνιστική ο Πανδραμαϊκπός φιλοξένησε τον Θερμαϊκό Θέρμης σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και με λίγες φάσεις.

Ο Θερμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε τον φυσικό παράγοντα του αέρα και τον βοήθησε να δημιουργήσει κάποιες καλές ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν δύο ευκαιρίες με τους Σάλιαρη και Παπάζογλου χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Μάτζιαρη.

Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι και απείλησε στο 30’ με ένα μακρινό σουτ του Παυλίδη με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 40’ ο Παπάζογλου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον βοηθό να έχει σηκωμένη την σημαία με το 0-0 να παραμένει και να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Θερμαϊκός θα βρει γκολ στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Πανδραμαϊκού όταν μετά από κόρνερ ο Παπάζογλου θα πάρει την κεφαλιά και θα κάνει το 0-1 για την ομάδα της Θέρμης.

Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός ανέβασε απόδοση χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Σαββίδη. Στο 80’ οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν με φάουλ του Αχαλινόπουλου με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 88’ ο Τσάσιος με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 0-2 το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Στοΐλας): Μαντζάρης, Μεντής, Ντόσης(75’ Ρεβυθόπουλος), Κουκόλης, Βασίλιεβιτς, Μαχαίρας(40’ Μητρούσης), Χατζηκυριάκου, Πινδώνης(80’ Μπαμπαλής), Αχαλινόπουλος, Γιαννόπουλος(80’ Ιγνατίου), Παυλίδης.

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Κούτσης): Σαββίδης, Μπάρδας, Κουρέλλας, Παπαστεριανός, Τσιάτσιος, Σαλιάρης, Λάλκοβιτς, Στοΐνοβιτς, Παπάζογλου, Τσιούχας, Παπαδόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *