Δόξα Δράμας – Νέστος Χρυσούπολης 0-2: Ασταμάτητοι οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 6η θέση της βαθμολογίας

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δεν μπόρεσε να επιστρέψει μετά το ρεπό της με νικηφόρο αποτέλεσμα η Δόξα χάνοντας εντός έδρας από τον ασταμάτητο τον τελευταίο καιρό Νέστο Χρυσούπολης με σκορ 0-2.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Δόξα παρέμεινε στους 27 βαθμούς και φυσικά είναι μονόδρομος η νίκη την Κυριακή που υποδέχεται τον ουραγό Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι με αυτή την νίκη ανέβηκαν στους 29 βαθμούς και την 6η θέση της βαθμολογίας και πλέον αισθάνονται ακόμη μεγαλύτερη άνεση έχοντας απομακρυνθεί από την διαχωριστική ζώνη με δύο μεγάλα διπλά στη Δράμα τον τελευταίο μήνα με το 1-2 στον Πανδραμαϊκό και τώρα το 0-2 με την Δόξα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και τακτικά πολύ προσεκτικές οι δύο ομάδες να μη δίνουν χώρο στον αντίπαλο και ουσιαστικά να μην έχουμε ούτε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 44’ όμως ο Νέστος κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε ο Μενίκου η μπάλα βρήκε στο τοίχος άλλαξε πορεία και έγινε από το πουθενά θα λέγαμε το 0-1 στο παιχνίδι.

Στο β’ μέρος η Δόξα μπήκε επιθετικά στο πρώτο 10λεπτό και είχε δύο καλές στιγμές με Χατζηδημητρίου και Ρούτση, από εκεί και πέρα όμως δεν μπόρεσε να κάνει τελική στην αντίπαλη εστία,  με τον Νέστο εξαιρετικό ανασταλτικά όχι μόνο να κρατάει το σκορ, αλλά να βρίσκει και 2ο γκολ στο 78’ με τον Σέα για το τελικό 0-2.

Η Δόξα πίεσε στα τελευταία λεπτά, ο Γιάννης Αποστολίδης έβαλε όλα τα επιθετικά του όπλα στο ματς, είχε δοκάρι με τον Οικονομίδη, δεν κατάφερε όμως να πετύχει έστω ένα γκολ.

Φάσεις αγώνα

Στο 13’ κόρνερ του Κόντου, μέσα στην περιοχή ο Αγιώτης κάνει το σουτ πάνω από τα δοκάρια.

Στο 42’ φάση διαρκείας για την Δόξα πάσα του Σαμπανίδη αργεί να κάνει το σουτ ο Μπλιός και τον κόβει ο Λούμου, στη συνέχεια της φάσης κεφαλιά του Σαμπανίδη μπλοκάρει ο Νομικός.

Στο 44’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μενίκου η μπάλα βρίσκει στο τοίχος αλλάζει πορεία και το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 48’ κλέψιμο του Χατζηδημητρίου μπαίνει στην περιοχή συρτό σουτ μπλοκάρει ο Νομικός.

Στο 55’ εκτελεί φάουλ ο Κόντος στο 2ο δοκάρι δεν βρίσκει την μπάλα ο Ρούτσης για να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 78’ σέντρα του Πανταζή ο Σέα με διπλή προσπάθεια πρώτα στο δοκάρι στη συνέχεια με νέα προσπάθεια στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 92’ σέντρα του Σάββα Κυριακίδη κεφαλιά του Οικονομίδη στο κάθετο δοκάρι.

Στο 95’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάββα Κυριακίδη λίγο άουτ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Τζίκας με βοηθούς Φακανά – Τυριακίδη του συνδέσμου Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Γιάννης Αποστολίδης): Ηλιάδης, Ιορδανίδης Άρης(73’ Παπαϊωάννου), Φραγκούλης, Ρούτσης, Χατζηδημητρίου(82’ Κυριακίδης), Σαμπανίδης, Αγιώτης, Θεοδοσιάδης, Μπλιός(63’ Οικονομίδης), Κόντος(73’ Ιορδανίδης Χρήστος), Περσίδης(63’ Κυριακίδης Δημήτρης).

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Νίκος Κεχαγιάς): Νομικός, Τουρσίδης(46’ Πανταζής), Αδαμίδης, Ζαχαράκης, Λούμου, Γκατζολάρι, Σέα(86’ Γιάνκοβιτς), Μενίκου(82’ Μυφτάρι), Κούτεφ(91’ Τσάκωνας), Πολύμος, Ράνος.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *