Άδικη ήττα για την Προσοτσάνη στην Αλεξανδρούπολη | Mε ανατροπή ο Ιπποκράτης 2-1 την Προσοτσάνη

Με άδεια χέρια επιστέφει η Προσοτσάνη από την Αλεξανδρούπολη αφού δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή ακόμη και βαθμούς, αφού ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κέρδιζε στο ημίχρονο με 0-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 6′ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς με τον Κυριζάκη να βρίσκεται απέναντι στον Αβραάμ και τον τερματοφύλακα της Προσοτσάνης να αποκρούει το πλασέ του κρατώντας το μηδέν.

 Η Προσοτσάνη απάντησε στο 12′ με τον Κώστα Τσακμακίδη να πιάνει ένα αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή και τον Τογγουλίδη να μπλοκάρει σταθερά.

 Στο 42′ η Προσοτσάνη θα κερδίσει φάουλ από πλάγια με τον Καλαϊτζη να επιχειρεί το απευθείας σουτ με τον τερματοφύλακα της Αλεξανδρούπολης να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια με το 0-1 να είναι γεγονός, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο β’ μέρος ο Ιπποκράτης μπήκε αποφασισμένος να ανατρέψει την κατάσταση. Στο 50′ ο Βαρσαμίδης δοκίμασε σουτ αλλά ο Αβραάμ μπλόκαρε. Στο 58′ ο Γκουντενούδης θα πάρει την κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά αμυντικός της Προσοτσάνης θα διώξει πάνω στην γραμμή την μπάλα.

Στο 71′, ο Αθηναίος Δημήτρης Γιαννόπουλος που είχε περάσει στην θέση του Κυριζάκη που τραυματίστηκε, με ένα πανέμορφο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, βρήκε δίχτυα για το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Λίπο έπιασε το σουτ αλλά αυτό έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιπποκράτη. Στο 86′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρασερίδη, ο Πουλουκτσής πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Γιαννόπουλος έκανε το σουτ που άλλαξε πορεία βρίσκοντας σε αμυντικό της Προσοτσάνης, ο τερματοφύλακας των Δραμινών άγγιξε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το μοιραίο για την ομάδα του, με τον Ιπποκράτη να φτάνει στην ολική ανατροπή κατά υπό έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 88′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους, μία κεφαλιά μέσα από την περιοχή θα περάσει άουτ.

Κάπως έτσι η Προσοτσάνη δεν κατάφερε να κάνει χαρούμενους τους περίπου τους περίπου 80 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο. Σίγουρα όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του Φώτη Χατζηκυριάκου για την καλή εμφάνιση.

Διαιτητής: Δραγούσης – Βοηθοί: Ζιγκερίδης, Μαυρίδης (ΕΠΣ Κιλκίς).

Συνθέσεις:

Ιπποκράτης Αλεξ/πολης (Παπάζογλου Μ.): Τογγουλίδης, Ακρίβος, Παπάζογλου, Πουλουκτσής, Γκουντενούδης, Μαμρικισβίλι (69′ Καρασερίδης), Τζελέπης (78′ Καλτσάς), Ευθυμιάδης, Σιμτσάκης, Βαρσαμίδης (78′ Φραγγουλίδης), Κυριζάκης (38′ λ.τρ. Γιαννόπουλος).

Προσοτσάνη (Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Καλαϊτζής, Παγώνης, Παπαμιχαήλ (75′ Κέντογλου), Αστερίου, Λίπο, Περσιανλής, Ρούσσος (75′ Γεωργιάδης), Γουνατίδης (55′ Ευκαρπίδης), Τσακμακίδης Κ. (55′ Ματζιάρης), Τόπι.

Επιμέλεια Δημήτρης Μπουτζέκης

Στοιχεία : sportsaddict.gr

Φωτογραφίες : Χριστίνα Γεωργιάδου

Ολόκληρος ο Αγώνας :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *