Μίλησε η έδρα και οριακές προκρίσεις για Βώλακα, Αμπελόκηπους και Καλαμπάκι στους 4 του κυπέλλου

Γνωρίζουμε από χθες τις 3 από τις 4 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας.

Μίλησε η δύναμη της έδρας και είχαμε οριακές προκρίσεις για τους γηπεδούχους σε ματς λεπτομερειών, ενώ μένει η εκκρεμότητα του αγώνα Δοξάτου – Πανδραμαϊκου που δεν έγινε χθες μια και ο Πανδραμαϊκός είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στα χθεσινά παιχνίδια τώρα η Δόξα Βώλακα στο πιο σπουδαίο ντέρμπι της ημέρας πήρε την πρόκριση κερδίζοντας 1-0 την Προσοτσάνη με γκολ που πέτυχε ο Νίκος Στάικος με ωραία κεφαλιά μετά από εξαιρετική σέντρα του Μαλίκη στο ξεκίνημα του β’ μέρους.

Στο γκολ κρίθηκε και το παιχνίδι στο Κραχτίδη με τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού να έχει τις ευκαιρίες και τους Αμπελόκηπους την ουσία, σκοράροντας το γκολ πρόκρισης στο 55’ από ωραία προσπάθεια Καραγκιοζίδη, Μουρατίδη και τελικό αποδέκτη τον Τέλο που από το ύψος του πέναλτι έκανε ένα ωραίο σουτ γράφοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Τέλος πολύ αμφίρροπο παιχνίδι έγινε και στο γήπεδο Αγίου Αθανασίου με την κάτοχο του τροπαίου ομάδα του Καλαμπακίου να κερδίζει 3-1 τον αξιόμαχο Άρη Καλαμώνα που είχε πολλά παράπονα για την διαιτησία για ένα ακυρωθέν γκολ και ένα πέναλτι που ζητάει πάνω στον Χρήστο Παναγιώτου με το σκορ στο 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28’ με πέναλτι του Θέμη Αγγελόπουλου με διπλή προσπάθεια μια και απέκρουσε αρχικά με τα πόδια ο Ματσιάρης, στο 40’ ο Προκοπίου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αγγελόπουλου έκανε το 2-0 για να μειώσει με πέναλτι ο Περπερίδης σε 2-1 στο 44’.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης ο Χιντζίδης.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ – Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 1-0

(47’ Στάικος Νίκος)

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ 1-0

(55’ Τέλο)

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ 3-1

(28’ Αγγελόπουλος πεν., 40’ Προκοπίου, 90’ Χιντζίδης, 45’ Περπερίδης πεν.)

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *