Δόξα Δράμας – Α.Ο. Καβάλα : Γειτονικό ντέρμπι που κεντρίζει το ενδιαφέρον και θυμίζει άλλες εποχές | Κετσιμενίδης: Γιορτή για το ποδόσφαιρο αυτά τα παιχνίδια

Αύριο στο γήπεδο της Δόξας Δράμας θα γίνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της χρονιάς, ένα παιχνίδι που έχει την δική του ιστορία και την δική του καζούρα, όπως είναι αυτό ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον Α.Ο. Καβάλας.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από την σημαντικές νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι φέτος και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο τον πρωταθλητισμό.

Η Δόξα Δράμας έχει δείξει πολύ καλά δήγματα μέχρι στιγμής στα φιλικά και σίγουρα θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίζει να κοιτάζει τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας μετά και την νίκη στην πρεμιέρα της Γ’ εθνικής απέναντι στον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας.

Παρόμοιους στόχους έχει και ο Α.Ο. Καβάλα που  μετά τον υποβιβασμό ψάχνει μια καλή πορεία και ίσως και την πολυπόθητη άνοδο.

 Οι Καβαλιώτες προέρχονται από μια σημαντική νίκη απέναντι στον Άρη Αβάτου με καλή εμφάνιση και θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα.

Η πιθανή ενδεκάδα που πρόκειται να χρησιμοποιήσει ο κ. Κετσιεμενίδης είναι : Ηλιάδης κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι: Φραγκούλης, Μκριάν, Θεοδωσιάδης και Ντόσης, στον άξονα πιθανόν να χρησιμοποιηθούν οι: Τζελίδης, Πιτσόλης, Μπλιός και Παπαδόπουλος ενώ σαν δεκάρι ο Κόντος και στην επίθεση μόνος ο Πιρές, χωρίς όμως ακόμη ο προπονητής της Δόξας να έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Η Δόξα Δράμας θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει ο coach της δραμινής ομάδας στους στρατευμένους Χρήστο Καράδαη και Χρήστο Οικονομίδη και στον τραυματία Κολιοφούκα

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της Δόξας Δράμας Κυριάκο Κετσιεμενίδη, που δήλωσε:

Κυριάκος Κετσιεμενίδης (Προπονητής της Δόξας Δράμας):

Βήμα – βήμα βλέπουμε κάθε παιχνίδι με συγκέντρωση και με στόχο μόνο την νίκη.

Γιορτή για το ποδόσφαιρο αυτά τα παιχνίδια και η στήριξη του κόσμου απαραίτητη για την αγωνιστική μας ώθηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *