ΗΤΤΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (2-1)

Εποικοδομητικά συμπεράσματα για όλο το έμψυχο δυναμικό έβγαλε ο Μάκης Κατσαβάκης, για ένα “κράμα” παικτών της Δόξας Δράμας, από την πρώτη ομάδα (στην πλειοψηφία χωρίς μεγάλη συμμετοχή στα ως τώρα τεστ), με παίκτες που θα αγωνιστούν φέτος και στην “ασπρόμαυρη” Κ19 του Λευτέρη Ροδίτη, στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα και αξιολόγησης που έγινε στο “Βερούλειο”, με τον Βύρωνα Καβάλας να κερδίζει τελικά με 2-1 με ανατροπή.

Σε σχέση με την πρώτη ήττα στα φετινά τεστ, από την Προσοτσάνη, η εικόνα των “Μαυραετών” ήταν αρκετά βελτιωμένη, όπως παραδέχτηκε το τεχνικό τιμ, με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κέρδος την επάνοδο του Χατζηκυριάκου στη δράση μετά τον τραυματισμό του, αλλά και παράπλευρο όφελος το ρυθμό που αποκτούν έστω και σποραδικά (θα υπάρξει ανάλογης σκοπιμότητας τεστ σε μια εβδομάδα στο Καλαμπάκι) αρκετοί παίκτες χωρίς πολλά λεπτά συμμετοχής.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 33΄ με ωραίο σουτ του δραστήριου Δημήτρη Κυριακίδη, που είχε δυο καλές στιγμές να σκοράρει και πριν το γκολ του, ενώ ευκαιρίες έχασαν και οι Μπερικάκης και Χατζηκυριάκου. Η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη ισοφάρισε στο 69΄ με τον Δουμάνη και έφτασε στην ανατροπή για το τελικό 2-1 με τον Αθανασάκη στο 75΄.

*Αύριο Τετάρτη θα δοθεί το επόμενο φιλικό, με το Νέστο στη Χρυσούπολη (17.30, πιθανό το ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, Ντάβιντ Τζούρακ) και το Σάββατο θα δοθεί εκτός έδρας τεστ με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (17.30 επίσης).

ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ: “ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ”

Μετά το φιλικό με τον Βύρωνα στην Καβάλα, ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Μάκης Κατσαβάκης, ανέφερε σε δηλώσεις του: “Ήταν από τα προγραμματισμένα παιχνίδια που θα κάνουμε για τους πιο νεαρούς παίκτες μας, με λιγότερη συμμετοχή ως. Έπαιξαν και αρκετοί παίκτες που θα είναι και στην Κ19. Μπορούσαμε να κερδίσουμε άνετα, είναι η αλήθεια. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και το δεύτερο γκολ μας ήταν “δώρο”. Πληρώσαμε κάποια λάθη προς το τέλος. Κέρδος ήταν η επάνοδος του Χατζηκυριάκου, που προερχόταν από τραυματισμό, αλλά και η αγωνιστική άνοδος του Κυριακίδη. Δουλεύει και προσπαθεί, έβαλε ένα ωραίο γκολ και μπορούσε να πετύχει και δυο-τρία ακόμα. Είναι σημαντικό και ενθαρρυντικό οτι μετά από μεγάλο κόπο αυτά τα παιδιά αποκτούν αυτοπεποίθηση και παίρνουν πρωτοβουλίες, για να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Δε μας προβληματίζει ούτε μας πειράζει η ήττα, δεν είχαμε καμία σχέση με την Προσοτσάνη, που τότε ήμασταν κακοί. Τώρα ήμασταν σαφώς βελτιωμένοι. Στόχος τέτοιων αγώνων είναι να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες νεαροί παίκτες μέσα από τις ευκαιρίες. Την Τετάρτη έχουμε και άλλο φιλικό, στη Χρυσούπολη και θα μοιραστεί ο χρόνος και στους υπόλοιπους, ενώ για κάποιο διάστημα πιθανότατα θα παίξει και ο Τζούρακ. Σύντομα αναμένονται νέες εξελίξεις στα μεταγραφικά”.

ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ευστρατίου, Ηλιάδης, Μαυρογιάννης, Σεφερίδης, Ελευθεριάδης, Καπνόπουλος, Ζούλης, Δουμάνης, Πτηνόπουλος, Σαββατιανός, Παντελίδης. Έπαιξαν και οι Κυριαζούδης, Καλτσίδης, Αθανασάκης, Ζαφειρίου, Παπαστέργιος, Καλαϊτζής, Τζούλας, Λεωντσάκος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Καραγιαννίδης (46΄ Γ. Θεοδοσιάδης), Γιαννούσης, Ρεμπετσιώτης (57΄ Παπαϊωάννου), Μπαβέλης, Πετρίδης, Κοντογιαννόπουλος (80΄ Αλμανίδης), Πάγκος, Κυριακίδης (68΄ Μπερμπερίδης), Ιορδανίδης (46΄ Μουτζούρης), Μπερικάκης (57΄ Χατζηκυριάκου), Πάβλιτς (63΄ Γεωργηεφένδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *