Γ’ Εθνική: Δεν βγήκε απόφαση από την εφέσεων για την Αλεξανδρούπολη στην ένσταση της Δόξας! Προς αναβολή εκ νέου η τελευταία αγωνιστική;

Δεν εκδόθηκε απόφαση την Παρασκευή από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ της έφεσης της Αλεξανδρούπολης κατά της πρωτόδικης απόφασης στην ένσταση  της Δόξας Δράμας και πιθανότατα εκτός απροόπτου η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί την Δευτέρα.

Οι μέρες περνάνε οι αγωνία παικτών και παραγόντων κορυφώνεται και επιτείνεται μέρα με την μέρα και σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία αγωνιστική θα αναβληθεί την Κυριακή και θα μεταφερθεί την Τετάρτη 13/4!!!

Δηλαδή από Τετάρτη 6/4, πήγαμε Κυριακή 10/4 και πλέον Τετάρτη 13/4 αναγκάζοντας ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να αφήσουν τις δουλειές τους, να μετακινηθούν καθημερινή και μεσημεριάτικά, από την Αλεξανδρούπολη στο Παραλίμνιο και από την Ξάνθη στην Θέρμη Θεσσαλονίκη από την Δράμα στον Σοχό και από το Ορφάνι στην Ξάνθη.

Περιμένουμε σήμερα ανακοίνωση της ΕΠΟ για αναβολή της αγωνιστικής την Κυριακή γιατί δεν γίνεται να παιχτούν οι αγώνες χωρίς να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της έφεσης.

Εκτός εαν βγεί απόφαση Σαββατοκύριακο… ! Ελλάδα είμαστε όλα γίνονται!!!

ThrakiSportS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *