Αετός Ορφανού – Πανδραμαϊκός 3-0 : Έχασαν έδαφος οι Δραμινοί στην μάχη της κορυφής

Την ήττα δέχτηκε πριν από λίγο ο Πανδραμαϊκός στο Ορφάνι από τον τοπικό Αετό. Η ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ αφού στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πίσω με 2 τέρματα.

Οι Γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 7′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελέζι. Στο 9 ‘ η ομάδα του κ. Μαγκαφίνη πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων με τον Παυλίδη, πληγώνοντας για μια ακόμη φορά την πρώην του ομάδα.

Στην συνέχεια η ομάδα του Μπάμπη Καζεπίδη έβγαλε αντίδραση και μετά το 25’ ήταν  η ομάδα που κυριαρχούσε στο γήπεδο χάνοντας ευκαιρίες με Μουδούρογλου και Μπερούκα, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκος έψαξε το γκολ της ισοφάρισης χάνοντας ευκαιρίες με Μπελμάνι και Μουδούρογλου και στο 55’ ο Μπελμάνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Από εκεί και πέρα ο Αετός πήρε μέτρα στο γήπεδο με το παιχνίδι να πηγαίνει στην δύναμη. Στο 87’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μοσχόπουλο να δέχεται την κόκκινη κάρτα και τον Ελέζι να κάνει το 3-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Πανδραμαϊκός μετά τα πρώτα 25 λεπτά ήταν καλύτερος και παρά το 3-0 μπορούσε να διεκδικήσει κάτι με τους κόκκινους να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Αετός Ορφανού: Παπαδόπουλος, Τελίδης, Σιδηρόπουλος, Μαγκαφίνης, Παυλίδης Ν., Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου, Σαλπιγγίδης, Μπαρέττας, Παυλίδης Γ.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν : Θεοδωσιάδης, Ξενίδης, Αφεντουλίδης, Χατζόπουλος.

Πανδραμαϊκός : Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς(46’ Αχαλινόπουλος), Κωνσταντάρας(27’ Διαμαντίδης), Κονταξής, Πατένταλης(77’ Φουστέρης), Μπελμάνη, Αϊβάζης, Αναστασιάδης(46’ Μοσχόπουλος), Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Μπερούκας.

Φωτογραφίς Κώστας Χαλβατζής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *