ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΥΛΙΔΗ

Επιστροφή στις νίκες για τους βυσσινί με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παυλίδη, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και είδε τον βοηθό να του στερεί άδικα το τέταρτο τέρμα του.

Η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα ήρθε στο 12’ και ήταν για τους φιλοξενούμενους όταν το σουτ του Τσαπάρη μέσα απ την μεγάλη περιοχή έφυγε ψηλά άουτ.

Στη συνέχει ο Πανδραμαϊκός ανέβασε στροφές και στο 17’ ο Παυλίδης έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν μπήκε στην περιοχή και κόπηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς ενώ βρισκόταν φάτσα με το τέρμα.

Ένα λεπτό μετά ο Παυλίδης πλάσαρε σε πρώτο χρόνο στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά σέντραρε ο Αχαλινόπουλος όμως ο Παυλίδης δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα.

Στο 27’ ο Μπάμπουρας έπιασε την κεφαλιά όμως μπλόκαρε ο Καρά Ισμαήλ.

Στο 31’ ο Πανδραμαϊκός πήρε το προβάδισμα με τον Παυλίδη. Ο Μαχαίρας εκτέλεσε δυνατά φάουλ, ο Καρά Ισμαήλ απέκρουσε με υπερένταση και στην επαναφορά ο Παυλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Χατζηκυριάκου συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ.

Στο 36’ ο Παυλίδης θα δεχθεί την μπάλα μετά απο ωραία ενέργεια του Χατζηκυριάκου και έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα, με το 2-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50’ ο Αχαλινόπουλος έπιασε καλό σουτ με τη μπάλα να περνάει οριακά άουτ.

Στο 52’ ο Μαχαίρας βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα όμως προτίμησε να σπάσει τη μπάλα στον επερχόμενο Παυλίδη ο οποίος δεν αστόχησε κάνοντας το 3-0.

Στο 57’ ο Μαχαίρας με αυτοθυσία κράτησε το μηδέν για τον Πανδραμαϊκό αποκρούοντας πάνω στη γραμμή την εκτέλεση του Τενεκέ.

Ένα λεπτό μετά ο Τενεκές δεν αστόχησε από κοντά μειώνοντας σε 3-1 για την ομάδα του.

Στο 68’ ο Τσαπάρης εκτέλεσε δυνατά φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 78’ ο Παυλίδης μπήκε στην περιοχή από αριστερά όμως το σουτ του έκοψε με αυτοθυσία ο αμυντικός.

Ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Ιγνατίου να αστοχήσει από καλή θέση.

Στο 82’ ο Παυλίδης πετυχαίνει τέταρτο γκολ για τον Πανδραμαϊκό με τον επόπτη να το ακυρώνει ως οφσάιντ, μια φάση αρκετά αμφισβητούμενη καθώς ο Δραμινός επιθετικός φαίνεται να καλυπτόταν.

Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε στο 93’ όταν ο Ιγνατίου αστόχησε σε τετ α τετ, με τον διαιτητή λίγα λεπτά μετά να σφυρίζει τη λήξη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανδραμαϊκός: Μάντζαρης, Μεντής, Ντόσης, Vasiljevic, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου (86’ Ρεβυθόπουλος), Πινδώνης, Αχαλινόπουλος (92’ Μπαμπαλής), Κουκόλης, Μπάμπουρας (59’ Ιγνατίου), Παυλίδης.

Άρης Αβάτου: Καρά Ισμαήλ, Παπαχρήστου (60’ Αγροκώστας), Ψεμματάς, Τενεκές, Λεωντσάκος, Βασιλάκης, Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης (60’ Ισπιρίδης), Τσαπάρης, Κοντογιαννίδης (46’ Ερτουλούλ), Γκαρνέτας.

Γιώργος Δάγλας(Γραφείο Τύπου Πανδραμαϊκού)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *