ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 2 – 0 ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ. ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΟΙ ΣΕΡΡΕΟΙ

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Απόλλωνας το φετινό πρωτάθλημα. Μετά από αρκετό καιρό είδαμε επιτέλους ένα επίσημο ματς, με τους περισσότερους εμπλεκόμενους να ανυπομονούν για αυτό, παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Άρης Αβάτου έδειξε από την αρχή του αγώνα πόσο οργανωμένη ομάδα είναι, μην αφήνοντας τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους, δημιουργώντας νευρικότητα στις κινήσεις τους. Νευρικότητα που ήδη υπήρχε λόγω της πρεμιέρας και της πολύμηνης αποχής. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία, ήταν πιο επικίνδυνοι αλλά χωρίς να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση. Είχε και Άρης την δική του καλή στιγμή αλλά ο Γκέκας δεν έκανε την σωστή επιλογή χάνοντας την ευκαιρία να δημιουργήσει προβλήματα στον Απόλλωνα. Το πρώτο ημίχρονο παρότι είχε ρυθμό δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το μηδέν.

Ο Απόλλωνας μπήκε στο Β΄ημίχρονο δυνατά , με τον Καραμπετάκη να δίνει επιθετικότητα στην ομάδα , αλλάζοντας το δεξί μπακ βάζοντας τον πιο επιθετικογενή Χατζάκο. Ο Απόλλωνας ευτύχησε να προηγηθεί από μια στατική φάση, με τον Καρυοφύλλη να εκτελεί κόρνερ και τον Ραφαήλ Μελισσόπουλο να κάνει ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής και να νικάει τον Νομικό.

Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας έχασε ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Τελικά το πέτυχε ο Γούλας με ένα μονοκόματο σουτ, μετά από απομάκρυνση των αμυντικών του Άρη σε σέντρα που έκανε ο Μελισσόπουλος. Στην αμέσως προηγούμενη φάση ο Άρης θα μπορούσε να ισοφαρίσει ωστόσο ο Ζαφειρίδης επενέβη αποφασιστικά σε πλασέ του Γκέκα μετά από ωραία κάθετη του Γκουτσίδη που μπήκε αλλαγή και έδωσε ώθηση στην ομάδα του.

Μετά το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα είχαν και οι δυο ομάδες να πετύχουν γκολ αλλά τις κλασικότερες τις είχε ο Άρης αλλά με τον Μαδένη να δείχνει την κλάση του σε τρεις περιπτώσεις οπού αποσόβησε το γκολ στερώντας από τους φιλοξενούμενους να πάρουν αυτό που δικαιούνταν με την μεγαλύτερη να είναι αυτή στο τετ-α-τετ του Γκέκα.

Ο προπονητής Καραμπετάκης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας του. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή με την Ένωση Αλεξανδρούπολης εκτός έδρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ( Καραμπετάκης Νίκος) : Μαδένης, Παπαδόπουλος Γιάννης (46′ Χατζάκος), Τουλίκας ( 52΄ Γεωργιάδης), Κουτζαβασίλης, Ζαφειρίδης, Γκούμας, Λιάρας, Γούλας (52΄ Γαϊδαρτζής), Καρυοφύλλης (75΄ Μαδή), Ηλιόπουλος, Μελισσόπουλος (86΄ Κούτλας).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ ( Ξανθόπουλος) : Νομικός, Χατζηπαππάς, Ψεμματάς, Μίλλερ, Χριστοφορίδης, Βελή Χακάν, Ζωσιμίδης, Βαφειάδης, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Τζελάλ Μπουλούτ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

apollonparalimniou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *