Επιστροφή στις προπονήσεις για την Football League – «Φώς στο τούνελ» και για την Γ’ Εθνική

Οι ομάδες της Football League, μπορούν να επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις από Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, καθώς η Επιτροπή λοιμωξιολόγων άναψε το «πράσινο φως».

Φυσικά η έγκριση αυτή έρχεται πάντα με δεδομένο πως οι ομάδες θα τηρούν το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που τηρείται και από τις δυο μεγάλες Κατηγορίες της χώρας, κάτι που έχουν εγγυηθεί έτσι κι αλλιώς οι 20 ΠΑΕ που συντελούν την 3η τη τάξη κατηγορία της χώρας.

Οι ομάδες αναμένεται να πραγματοποίησουν προετοιμασία τεσσάρων εβδομάδων, με πιθανότερη ημερομηνία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος να είναι το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου.

Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαίωσε πριν λίγη ώρα ο ΠΣΑΠ με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον σύνδεσμό μας, αφού μετά από μεγάλη μάχη ήρθε η δικαίωση και από τη Δευτέρα (15/2) οι ποδοσφαιριστές της Football League θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις.

Ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει μέχρι την έναρξη και την ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Α’ Εθνική Γυναικών, στη Γ’ Εθνική Ανδρών και στο σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και θα παλέψουμε μαζί τους μέχρι την δικαίωση των αιτημάτων τους.»

Όσον αφορά την Γ’ Εθνική, η Επιτροπή είναι επίσης θετική στο να επιτρέψει της επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, με στόχο το πρωτάθλημα να επανέκκινησει τέλη Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *