Μεγάλη επιτυχία στο 9ο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου «Βασίλης Αθανασίου» που διοργάνωσε ο Ορφέας Χωριστής

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα πλήθους κόσμου και συμμετοχών Ακαδημιών το 9ο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου «Βασίλης Αθανασίου» στο γήπεδο του Ορφέα Χωριστής.

Ένα φεστιβάλ που γίνεται κάθε χρόνο στη μνήμη του επί 14 χρόνια προέδρου και με μεγάλη προσφορά στην ομάδα Βασίλη Αθανασίου.

Η συμμετοχή των Ακαδημιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία με ταυτόχρονη διεξαγωγή 4 αγώνων στο γήπεδο του Ορφέα στις κατηγορίες 2008-2009, 2011-2012, 2013-2014, 2015-2016.

Όμορφο θέαμα, χωρίς σκοπιμότητες σε παιχνίδια που φυσικά δεν κρατήθηκαν σκορ, δεν υπήρχε κατάταξη και όλες οι ομάδες πήραν μετάλλια και κύπελλα για την συμμετοχή τους.

Δηλώσεις Ουζούνη και Καρακατσιαννόπουλου

Κατά την διάρκεια του τουρνουά δηλώσεις είχαμε από τον Αντιπρόεδρο του Ορφέα Χωριστής Βαγγέλη Ουζούνη και τον γενικό αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Καρακατσιαννόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα μας είπαν:

Β. ΟΥΖΟΥΝΗΣ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουμε αυτό το φεστιβάλ ποδοσφαίρου με την συμμετοχή πολλών Ακαδημιών σε 4 διαφορετικές κατηγορίες.

Φέτος είναι ίσως και η πρώτη φορά που βλέπουμε το πρόσωπο του Βασίλη Αθανασίου στην αφίσα του τουρνουά και δεν μας πιάνει μελαγχολία, αλλά νιώθουμε ότι με αυτό τον τρόπο κρατάμε ζωντανή την ανάμνηση του και την προσφορά του στο σύλλογο που τόσο αγαπούσε.»

Δ. ΚΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: « Μεγάλη χαρά για μας που και φέτος διοργανώνουμε με τόσο μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία το 9ο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου.

Ο Βασίλης Αθανασίου επί 14 χρόνια τίμησε, αγάπησε και πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα και εμείς με αυτό το φεστιβάλ κάθε χρόνο δηλώνουμε παρόν και συνεχίζουμε αυτό που ξεκίνησε ο ίδιος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και στην ανταπόκριση των Ακαδημιών για την συμμετοχή τους στο τουρνουά.»

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *