Δόξα Δράμας – Πανδραμαϊκός 3-3 σε αγώνα παλαιμάχων στους Σιταγρούς στη μνήμη του Γιάννη Τσεβρετζή

Μια συνάντηση που ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν.

Τα δύο ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ της πόλης Δόξα Δράμας και Πανδραμαϊκός αγωνίστηκαν σε φιλική αναμέτρηση στους Σιταγρούς στη μνήμη του Γιάννη Τσεβρετζή που τίμησε την φανέλα και των δύο ομάδων τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής.

Μια εξαιρετική διοργάνωση από την διοίκηση της Δόξας Σιταγρών που ανέλαβε την διοργάνωση του αγώνα, με την πρόεδρο της ομάδας Λίζα Συμεωνίδου και τους συνεργάτες της να δέχονται τα συγχαρητήρια και των δύο ομάδων για τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας του φιλικού αγώνα.

Σέντρα από τον μικρό Γιαννάκη και απονομές στην οικογένεια του Γιάννη Τσεβρετζή

Πριν το ξεκίνημα του αγώνα η Στέλλα Μυστρίδου διάβασε το πλούσιο βιογραφικό του Γιάννη Τσεβρετζή και στη συνέχεια η Λίζα Συμεωνίδου καλωσόρισε τις δύο ομάδες στο γήπεδο Σιταγρών και ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι χαιρετισμοί και οι απονομές.

Αρχικά χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Θόδωρος Αθανασιάδης, από πλευράς Πανδραμαϊκού ο παλιός του συμπαίκτης Τάκης Στάμογλου και από την πλευρά της Δόξας ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Ανέστης Τσελεπής.

Οι παίκτες του Πανδραμαϊκού έδωσαν στο γιό του Γιάννη Τσεβρετζή τον Χρήστο μια φανέλα με το νούμερο 8 και η αγαπημένη ομάδα και γενέτειρα του Γιάννη Τσεβρετζή Δόξα Σιταγρών μια πολύ όμορφη κορνίζα με την φανέλα του Τσεβρετζή στη Δόξα Σιταγρών και το νούμερο 3.

Από τις πιο ωραίες στιγμές του αγώνα η σέντρα του ματς από τον εγγονό του εκλιπόντος Γιάννη Τσεβρετζή.

Πλούσιο θέαμα και ισοπαλία 3-3

Ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο Σιταγρών είδε και ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα από τους παλαίμαχους και ένα ΡΕΣΙΤΑΛ διαιτησίας από τον Σωκράτη Καζαντζίδη που φυσικά είχε και τις κάρτες μαζί του και στον πειθαρχικό έλεγχο δεν δεχόταν μύγα στο σπαθί του και σε αυτό το παιχνίδι.

Για την ιστορία αν και αυτό είναι το τελευταίο που μετράει, το σκορ έληξε 3-3 για τους μαυραετούς να σκοράρουν με τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη 2 φορές και τον Τάσο Καρυπίδη και για τον Πανδραμαϊκό Σπύρος Φιλίππου, Μουρατίδης και ο νέος βουλευτής Δράμας Τάσος Νικολαϊδης.

Ποντιακό γλέντι στο κλείσιμο της εκδήλωσης

Η Δόξα Σιταγρών δεν άφησε κανέναν παραπονούμενο στο τέλος του ματς μια και αυτή την ώρα δίπλα στο χώρο του γηπέδου θα πραγματοποιηθεί  πλούσιο ποντιακό γλέντι με την συμμετοχή όλων.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *