Κ16 Μικτή ΕΠΣ Δράμας – Μικτή Πέλλας 0-1: Άτυχη η ομάδα μας αποκλείστηκε από τα προημιτελικά

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η δραμινή ομάδα Κ16 και ηττήθηκε στο γήπεδο Νικοτσάρα με σκορ 1-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Πέλλας μένοντας εκτός από την επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μια και το παιχνίδι ήταν νοκ αουτ.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από την αρχή μέχρι το τέλος και κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους φιλοξενούμενους πιο αποτελεσματικοί και τυχεροί να φτάνουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα και στην πρόκριση.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ όταν μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή και κεφαλιά του Καψάλη ο Χατζηδημητρίου με κοντινό σουτ σε κενή εστία έκανε το 0-1.

Η ομάδα μας και με τις αλλαγές που έγιναν στο Β’ μέρος άρχισε να πιέζει τον αντίπαλο και είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει την πρόκριση στα πέναλτι μια και δεν υπήρχε παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας, με τον Ελευθεριάδη στο 70′ να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Παντικίδη με τον ρέφερι να δίνει το πέναλτι και να αποβάλλει τον κεντρικό αμυντικό της Πέλλας με 2η κίτρινη καρτα.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κοντρόπουλος, έπεσε σωστά όμως ο Κάππας και κράτησε το 0-1 για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κ16 Μικτή Δράμας: Ωραιόπουλος, Παναγιωτίδης(52’Μιχαηλίδης), Μητρούσης, Πανταζίδης, Τόλιος(67′ Μυτιληναίος), Κοτζαμάνης, Βασιλειάδης(67′ Ελευθεριάδης), Μουρατίδης(27′ Χατζηγεωργιάδης), Τσαγκαλίδης, Κοντρόπουλος, Εξουζίδης(27′ Κιοσσές).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *