Πετυχημένη η συνάντηση της ΠΑΕ με τα ερασιτεχνικά σωματεία

Μέσα πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ σε κεντρικό εστιατόριο της Δράμας η συνάντηση του διοικητικού ηγέτη της Δόξας Δράμας Απόστολου Πετράκη με τους προέδρους των ερασιτεχνικών ομάδων της πόλης της Δράμας.

Στο γεύμα που παρέθεσε ο κ.Πετράκης ανταποκρίθηκαν όλα τα σωματεία της πόλης δείχνοντας το ενδιαφέρον τους στην νέα προσπάθεια της ΠΑΕ.

Ο κ.Πετράκης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει όλους ξεχωριστά τους παράγοντες των ομάδων και με τους οποίους από το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει κατ ιδίαν συναντήσεις στα γραφεία της ΠΑΕ.

Την όμορφη ποδοσφαιρική  βραδιά τίμησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας κ.Γιώργος Χατζησαρόγλου και ο οποίος ευχαρίστησε τον κ.Πετράκη για την πρόσκληση σε μια συνάντηση που γίνετε για πρώτη φορά.

Η χθεσινοβραδινή συνάντηση  ανέδειξε την ισχυρή βούληση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας να επενδύσει στην τοπική κοινωνία και το τοπικό ποδόσφαιρο στέλνοντας παράλληλα  μήνυμα ενότητας και στήριξης.

***Σίγουρα μετά την κίνηση αυτή τα τοπικά ποδοσφαιρικά σωματεία έχουν ξεκινήσει να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην Δόξα Δράμας και σίγουρα οι Μαυραετοί θα είναι σκαλοπάτι για αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *