Ημιτελικά Κυπέλλου ΕΠΣ Δράμας: Τελικά αποτελέσματα | Ανοιχτοί λογαριασμοί με σημμαντικό προβάδισμα για Βώλακα και Πανδραμαϊκό

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας με τις ομάδες μας να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια της διοργάνωσης, με τον Πανδραμαϊκό και τον Βώλακα να έχουν σαφές προβάδισμα αλλα ρευστό για την ρεβάνς.

Στο Δημοτικό Στάδιο Δράμας Αλέκος Φρούσιος ο Πανδραμαϊκός φιλοξένησε την Α.Ε. Αμπελοκήπων σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του κ. Τεξίζογλου κοίταξε στα μάτια τον Πανδραμαϊκό και είχε τις ευκαιρίες για να φύγει απο το Δημοτικό στάδιο με αποτέλεσμα με το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες με δύο πιο ουσιώδης μια για κάθε ομάδα, με τους Αμπελόκηπους να έχουν δοκάρι με τον Καραγκιοζίδη στο 31′, ενώ ο Πανδραμαϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία με μακρινό σουτ του Μαχαίρα.

Στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Παυλίδη στο 46′, με τον Αχαλινόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και κάνει το 1-0.

Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων για να φτάσουμε στο 67′ όταν με τον Μιχαηλίδη εκτός εστίας ο Θανάσης Κυσσίδης έχασε σπουδαία ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στην συνέχεια πίεσαν οι φιλοξενούμενοι για την ισοφάριση με το 1-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Στον Βώλακα η τοπική Δόξα φιλοξένησε το Καλαμπάκι, κερδίζοντας με σκορ 2-1. Οο γηπεδούχοι με τον ενθουσιασμό για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλα ταυτόχρονα και με το μυαλό τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ορέστη Ορεστιάδας για την άνοδο στην Γ’ εθνική, παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές αλλα είχε αρκετές σπουδαίες ευκαιρίες παίζοντας όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Στο 4′ ο Τζαμπάζης άνοιξε το σκορ για τον Βώλακα, στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη το Καλαμπάκι έκανε το 1-1 με τον Αγγελόπουλο στο 63′, στο 67′ ο Τζαμπάζης έκανε το 2-1, όμως το Καλαμπάκι διαμαρτύρεται ότι υπάρχει οφ σαϊντ στην φάση με τον βοηθό να σηκώνει την σημαία με τον διαιτητή κύριο Σιαμανή να το παίρνει πάνω και να κατοχυρώνει το γκολ.

Στο 90’+3′ ο Αγγελόπουλος θα πέσει μέσα στην περιοχή με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι και το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Πανδραμαϊκός – Α.Ε. Αμπελοκήπων 1-0

47′ Αχαλινόπουλος

Δόξα Βώλακα – Α.Ε. Καλαμπακίου 2-1

4′-67′ Τζαμπάζης / 63′ Αγγελόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *